40kr Mengderabatt
Sporet Levering Med Bring
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 14 Dager

Black XS av Paco Rabanne

Per Side
Sorter
Black XS av Paco Rabanne er en blomsterduft for kvinner.

Den sensuelle kvinnelige motstykket til den populære XS blir introdusert av krydrede akkorder av rosa pepperkorn, tyttebær og tamarind. Åpningen etterfølges av en dyrebar bukett med svart fiol, hellebore noir rose og kakaoblomst, omfavnet av Massoiatre, patchouli og vanilje i basen.

Black XS ble utgitt som en Eau de Toilette før Eau de Parfum - begge versjoner deler de samme notene, men EDP blir sett på som en litt mer moderne, lettere og mindre søt versjon av Eau de Toilette som ble utgitt først.

Alle duftene i XS-kolleksjonen ble relansert i 2018. Den nyeste versjonen er plassert i en pen glassflaske med en svart topp som gradvis blekner til lyserosa mot bunnen.

Black XS av Paco Rabanne ble lansert i 2007.
Vis Mer
Registrer deg for å motta vårt nyhetsbrev
Salgsvarsler
Skjønnhetstips
Rabattkoder
Mengderabatt

Når du handler hos Parfyme Klikk får du 40 kr. rabatt for hvert produkt du legger til bestillingen etter det første.

Du får rabatten selv om du bestiller to forskjellige produkter, og det er ikke noen øvre grense på hvor mye rabatt du kan få. Det betyr at du kan spare mye penger på større bestillinger.

Eksempel: En bestilling på 10 produkter gir deg en rabatt på 360 kr., og denne rabatten kan selvfølgelig bli kombinert med andre tilbud og avslag. Du må bestille produktene samtidig for å få rabatten.