Sporet Levering
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 30 Dager

Paris Hilton Parfyme & Dufter til henne

Paris Hilton har uten tvil skapt at navn for seg selv, og er ikke lenger «bare» datter av forretningsmannen Richard Hilton og oldebarn av Conrad Hilton, som står bak de suksessfulle Hilton Hotel & Resorts. Blant søskene Nicky, Conrad og Barron, er hun den eneste som har bygget et imperium på egen hånd. Hun har prøvd, og lyktes, på ulike platformer som skuespiller, sanger, DJ, forfatter og motedesigner.

Som Hiltonarving ville hun alltid være litt kjent, men hennes kjendisstatus ble ekstrem på 2000-tallet, etter at hennes ex-kjæreste lekket en privat video av paret. Paris snudde noe som kunne blitt ekstremt negativt, til noe positivt, og benyttet anledningen til å bli enda rikere enn hun allerede var.
I 2003 debuterte hun med realityserien «The Simple Life» med sin tidligere bestevenninne Nicole Richie, en serie der de to rikmannsdøtrene gir opp luksuslivet til fordel for en enklere og hardere livsstil. Serien gikk frem til 2007 og var et springbrett for begge jentenes karriere.

Paris Hilton produserte etterhvert sine egne show, mest kjent er "My New BFF», og hun har spilt i filmene Nine Lives (2002), The Hottie and the Nottie (2008) og The Bling Ring (2013). Hennes bok Confessions av en Heiress ble utgitt i 2004 og ble en umiddelbar bestselger. I dag er hun mest kjent som en forretningskvinne, men er også svært populære på Twitter og Instagram.

Fun Facts om Paris Hilton er at hun bleker håret sitt og aldri forlater huset uten hennes blå kontaktlinser, hun har nemlig brune øyne!

Paris Hilton lanserte sin første duft i 2005, hennes mest populære duft til dags dato, Paris Hilton Eau de Parfum. Enten man liker frøken Hilton eller ikke, har faktisk alle hennes dufter blitt godt mottatt og de har alle fått strålende kritikker. I løpet av de første 10 årene på parfymemarkedet, lanserte Paris 20 forskjellige dufter, og hun har ikke stoppet enda. Noen av våre favoritter er hennes Passport-kolleksjon (2010) som inneholder fire dufter basert på fire land i verden.
Vi liker også Can Can fra 2007 og Can Can Burlesque (2014). Parfymer har faktisk blitt Hiltons største suksess og i dag er merket Paris Hilton verdt milliarder!
Vis Mer