40kr Mengderabatt
Sporet Levering Med Bring
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 14 Dager

Paul Smith Parfyme & Dufter til henne

Før han ble en motedesigner, hadde Paul Smith planer om å ha en karriere som profesjonell idrettsutøver, men
en alvorlig ulykke forandret hans skjebne. Han begynte å ta kveldskurs for å mestre kunsten å skreddersy og med hjelp av sin kjæreste (nå kone) skapte han sin første kolleksjon av herreklær som han viste i Paris.
Takket være suksessen åpnet han en butikk i Covent Garden og hans første kolleksjon for damer ble vist på London Fashion Week i 1988.

Hans butikk i Melrose Avenue (LA) er lyserosa og ser ut som et filmstudio for å få frem den berømte Hollywood-atmosfæren i "the city of Angels", mens hans butikk i Tokyo er formet som en japansk hage. Paul Smith selger ikke bare klær i sine butikker, men også tepper, porselen og dufter.

Hans første dufter var "Paul Smith Men" og "Paul Smith Women" og begge ble lansert i 2000. De fleste av hans dufter har både mannlige og kvinnelige utgaver. "Extreme" er en kvinnelig duft basert på blomster og trenoter, mens "London Woman" er en sensuell duft komponert av tre- og orientalske noter. "Paul Smith Rose" er en elegant blomsterduft som inneholder to forskjellige typer roser og andre delikate blomster.
Vis Mer
Registrer deg for å motta vårt nyhetsbrev
Salgsvarsler
Skjønnhetstips
Rabattkoder
Mengderabatt

Når du handler hos Parfyme Klikk får du 40 kr. rabatt for hvert produkt du legger til bestillingen etter det første.

Du får rabatten selv om du bestiller to forskjellige produkter, og det er ikke noen øvre grense på hvor mye rabatt du kan få. Det betyr at du kan spare mye penger på større bestillinger.

Eksempel: En bestilling på 10 produkter gir deg en rabatt på 360 kr., og denne rabatten kan selvfølgelig bli kombinert med andre tilbud og avslag. Du må bestille produktene samtidig for å få rabatten.