Sporet Levering
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 30 Dager

Paul Smith Parfyme & Dufter til henne

Før han ble en motedesigner, hadde Paul Smith planer om å ha en karriere som profesjonell idrettsutøver, men
en alvorlig ulykke forandret hans skjebne. Han begynte å ta kveldskurs for å mestre kunsten å skreddersy og med hjelp av sin kjæreste (nå kone) skapte han sin første kolleksjon av herreklær som han viste i Paris.
Takket være suksessen åpnet han en butikk i Covent Garden og hans første kolleksjon for damer ble vist på London Fashion Week i 1988.

Hans butikk i Melrose Avenue (LA) er lyserosa og ser ut som et filmstudio for å få frem den berømte Hollywood-atmosfæren i "the city of Angels", mens hans butikk i Tokyo er formet som en japansk hage. Paul Smith selger ikke bare klær i sine butikker, men også tepper, porselen og dufter.

Hans første dufter var "Paul Smith Men" og "Paul Smith Women" og begge ble lansert i 2000. De fleste av hans dufter har både mannlige og kvinnelige utgaver. "Extreme" er en kvinnelig duft basert på blomster og trenoter, mens "London Woman" er en sensuell duft komponert av tre- og orientalske noter. "Paul Smith Rose" er en elegant blomsterduft som inneholder to forskjellige typer roser og andre delikate blomster.
Vis Mer