40 kr. Mengderabatt
Sporet Levering Med Bring
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 14 Dager

Penhaligon's Parfyme & Dufter til henne

Penhaligon's er et klassisk engelsk parfymemerkevare etablert av William Penhaligon. De er kjent for sine sære butikker, uvanelige dufter og unike glassflasker med runde korker og fargerike bånd. Bedriften ble startet opp i 1870-årene og ved begynnelsen av århundreskiftet ble Penhaligon ansett som en av de beste parfymeskaperne i Storbritannia og han hadde mottatt flere Royal Warrants.
Til tross for at merket så godt som forsvant etter at butikken deres ble ødelagt under andre verdenskrig, ble Penhaligon's gjenopplivet på 70-tallet.

Denne gangen med nye modifikasjoner, men sjelen til merket var fortsatt veldig gjenkjennelig og flere av de opprinnelige duftene er fortsatt å få kjøpt den dag i dag. Penhaligon har hele tiden vært tro mot sin arv, men takket være deres samarbeid med parfymeskaper Oliver Cresp har de også fått et helt nytt publikum som er en del av det voksende nisjesamfunnet. Alle duftene er fortsatt håndlaget i England med naturlige ingredienser.

Penhaligon's har flere unisexdufter det er verdt å nevne, som Quercus (1996) en frisk og kremet cologne med sitron, lime, kardemomme, sandeltre og rav. Og Juniper Sling (2011) som er inspirert av en klassisk gin & tonic og blander einer og kanel med kirsebær og sukker.

Blant noen av de mest solgte nyere Penhaligon's-parfymer finner vi Vaara (2013), en orientalsk duft med rosevann, gulrotfrø, safran og honning samt Iris Prima (2013), som etterligner duften av en ballettforestilling. Den begynner med trenoter av gulvplater, så videre til noter av lyst stoff og det hele avsluttes med blomster på slutten representert med noter av iris. Den elegante Empressa (2014) er tilgjengelig i en nydelig gaveeske som er en musikkboks!
Vis Mer
Registrer deg for å motta vårt nyhetsbrev
Salgsvarsler
Skjønnhetstips
Rabattkoder
Mengderabatt

Når du handler hos Parfyme Klikk får du 40 kr. rabatt for hvert produkt du legger til bestillingen etter det første.

Du får rabatten selv om du bestiller to forskjellige produkter, og det er ikke noen øvre grense på hvor mye rabatt du kan få. Det betyr at du kan spare mye penger på større bestillinger.

Eksempel: En bestilling på 10 produkter gir deg en rabatt på 360 kr., og denne rabatten kan selvfølgelig bli kombinert med andre tilbud og avslag. Du må bestille produktene samtidig for å få rabatten.