40kr Mengderabatt
Sporet Levering Med Bring
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 14 Dager

Penthouse Parfyme & Dufter til henne

Det er få blader som har vært så kontroversielle som Penthouse, et herreblad som havnet på hyllene i butikkene fra 1965. De skilte seg fra sin hovedrival, Playboy, med sine mer dristige bilder og dype gravejournalistikk som ikke var redd for å vise de mørkere sidene av moderne liv. De hadde sine egne versjoner av Playmates, kalt Penthouse Pets. Penthouse spredde seg til mange land og gjorde det enormt bra, noe som resulterte i at redaktøren og grunnleggeren Bob Guccione ble en av rikeste mennene i Amerika. Pulikasjonene ble mer og mer dristige etter som årene gikk og de var veldig kjent for sine typiske 70-talls «Soft Focus»-bilder som var inspirert av Bob Gucciones bakgrunn som maler.

Penthouse har også lansert merket Penthouse Spirits, som selger høykvalitetssprit og cocktailer, samt et sett av parfymer. Deres Blooming Passion (2011) er en flott duft for kvinner med noter av grapefrukt, pære, bjørnebær og sukkererter. Parfymen kommer i en nydelig glassflaske formet som en blomst. Passionate (2014) er en skikkelig god gourmand parfyme med blomster- og fruktnoter av pære, kandiserte mandler, vanilje og peon.
Vis Mer
Registrer deg for å motta vårt nyhetsbrev
Salgsvarsler
Skjønnhetstips
Rabattkoder
Mengderabatt

Når du handler hos Parfyme Klikk får du 40 kr. rabatt for hvert produkt du legger til bestillingen etter det første.

Du får rabatten selv om du bestiller to forskjellige produkter, og det er ikke noen øvre grense på hvor mye rabatt du kan få. Det betyr at du kan spare mye penger på større bestillinger.

Eksempel: En bestilling på 10 produkter gir deg en rabatt på 360 kr., og denne rabatten kan selvfølgelig bli kombinert med andre tilbud og avslag. Du må bestille produktene samtidig for å få rabatten.