40kr Mengderabatt
Sporet Levering Med Bring
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 14 Dager

Playboy Parfyme & Dufter til henne

Playboy ble først introdusert til verden av Hugh Marston Hefner i 1953. Hans første utgivelse av bladet ble utgitt i desember samme år og hadde Marilyn Monroe på forsiden. Men det fantes ingen dato ved siden av henne, siden Hefner ikke var sikker på når han kunne slippe en ny utgave. Det var ingen grunn til bekymring, han solgte 53 991 eksemplarer. Han fikk derfor hjelp av kunstneren Art Paul som tegnet den kjente kaninlogoen, og ryktene skal ha det til at kaninen ble ferdig tegnet innen 10 minutter.

Merket og bladet fortsatte å bli større etter som årene gikk. I 1956 utvidet de Playmate-delen av bladet til en tresiders centerfold og i 1960 åpnet Hefter Playboy Club der han intriduserte Playboy Bunnies slik du kjenner dem i dag. Merket startet også Playboy Fashion i 1999, etter at deres mansjettknapper hade solgt godt i mange år, for å «spre sin morsomme stil over hele verden»

Playboy lansert sin første duftserie for kvinner, Play It..., i 2010. Den bestod av tre forskjellige dufter, Play it Sexy, Play it Spicy og Play It Lovely. Disse søte duftene var en stor hit og i løpet av årene fortsatte Playboy å lansere dufter. Playboy VIP fra 2012 er en av deres mest populære dufter, takket være sin kombinasjon av nektarin, peon, eple, røde frukter, vanilje, kasjmir, sandeltre og musk, noter som kan bli verdsatt av selv en ikke-Playboy-entusiast.
Vis Mer
Registrer deg for å motta vårt nyhetsbrev
Salgsvarsler
Skjønnhetstips
Rabattkoder
Mengderabatt

Når du handler hos Parfyme Klikk får du 40 kr. rabatt for hvert produkt du legger til bestillingen etter det første.

Du får rabatten selv om du bestiller to forskjellige produkter, og det er ikke noen øvre grense på hvor mye rabatt du kan få. Det betyr at du kan spare mye penger på større bestillinger.

Eksempel: En bestilling på 10 produkter gir deg en rabatt på 360 kr., og denne rabatten kan selvfølgelig bli kombinert med andre tilbud og avslag. Du må bestille produktene samtidig for å få rabatten.