Sporet Levering
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 30 Dager

Police Parfyme & Dufter til henne

Police er et designmerke fra Italia som ble grunnlagt i 1983. I begynnelsen laget de kun briller, med fokus på banebrytende design på solbriller for menn og kvinner. Deres edgy solbriller med speilglass ble en pioner på markedet i 1980 og ble utrolig populære.

Etter at merket oppnådde internasjonal suksess med sine briller, bestemte Police seg for å prøve seg på duftmarkedet på 90-tallet, noe som viste seg å være en veldig god avgjørelse.
Deres første duft ble kalt Police Original (1998) og var rettet mot menn og inneholdt noter av blant annet bergamott, mint, lavender, geranium og musk. Deres første duft for kvinner kom fem år senre og het Naked Pour Femme (2003) en blomsterduft med noter av jasmin, rosentre og hvit musk.

Siden har selskapet lanserte fler dufter for kvinner blant annet To Be The Queen (2013), en forførende blanding av appelsin, mandarin, bær, frukt og vanilje som kommer i en fantastisk flaske formet som en hvit hodeskalle med en gullkrone. The Sinner kom i 2014 og er en sjenerøs Eau de Toilette med solbær og eple på base av vanilje, tonka og sedertre i en slående flaske formet som et par håndjern – veldig passende med tanke på navnet til merket.
Vis Mer