40kr Mengderabatt
Sporet Levering Med Bring
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 14 Dager

To Be The Queen av Police

Per Side
Sorter
To Be The Queen av Police er en fruktig blomsterduft for kvinner.

Parfymen starter med ananas, sitrus og petitgrain, før den trer inn i hjertet av søt fersken, hint av røde bær, varm fiol og sensuell patchouli. Basen av To Be The Queen består av sedertre, vanilje og musk.

Dette er en av de mest budsjettvennlige duftene med langvarig kraft, og hvis det ikke var nok, er det også en deilig og lett-å-ha-på duft.

Utformingen av To Be The Queen er fabelaktig og finurlig - en hvit hodeskalleformet flakon med en gullkrone og et emblem foran munnen. Tanken bak emballasjen er å representere et sterkt ønske om makt på en ironisk måte. Det er absolutt en kul parfymeflaske - pluss at duften inni er utsøkt!

To Be The Queen av Police ble lansert i 2013.
Vis Mer
Registrer deg for å motta vårt nyhetsbrev
Salgsvarsler
Skjønnhetstips
Rabattkoder
Mengderabatt

Når du handler hos Parfyme Klikk får du 40 kr. rabatt for hvert produkt du legger til bestillingen etter det første.

Du får rabatten selv om du bestiller to forskjellige produkter, og det er ikke noen øvre grense på hvor mye rabatt du kan få. Det betyr at du kan spare mye penger på større bestillinger.

Eksempel: En bestilling på 10 produkter gir deg en rabatt på 360 kr., og denne rabatten kan selvfølgelig bli kombinert med andre tilbud og avslag. Du må bestille produktene samtidig for å få rabatten.