40kr Mengderabatt
Sporet Levering Med Bring
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 14 Dager

Prada Parfyme & Dufter til henne

Da Mario Prada grunnla moteselskapet i 1913 forventet han ikke at selskapet skulle styres av en kvinne flere år senere.
Han mente nemlig at en kvinne ikke burde administrere virksomheten han, men allikevel tok datteren hans, Lusia, over selskapet etter hans død. På slutten av 70-tallet tok hennes datter igjen, Miuccia Prada, over virksomheten etter sin mor.

Ved å hente inspirasjon fra militærte, utviklet Miuccia en kolleksjon av ryggsekker og vesker i fallskjermnylon trimmet med skinn. Disse ble snart bestselgerne og definert hennes opphav innenfor high-fashion verden. Disse veskene er fortsatt hennes signatur i dag og er fortsatt bestselgere.
Tre år etter suksessen, i 1988, lanserte hun ut sin første kolleksjon for kvinner, med hjelp fra hennes forretningsektemann Patrizio Bertelli.

Pradas kolleksjoner har alltid styrt vekk fra de vanlige skjønnhetstrendene og de er elegant på en uventet måte.
Miuccia sier at den ugly-chic-stilen har alltid vært intensjonen. Hun klarte til og med å gjøre blonder meget usexy og har alltid sagt at hun designer for kvinner hjerner og ikke deres kropper.
Hennes kreasjoner er faktisk mye mer kunstneriske og psykologisk komplekse enn hva man skulle tro. Hun sier at hennes kolleksjoner er for de kvinner / koner / døtre som ønsker å kle seg for å behage, vekke, formilde, være stolte og noen ganger lure sine menn.

Pradas første parfymer fokuserte på kun én duft, slik som Iris, Orange Flower (blomster fra appelsintre), eller Violet (Viola). Det var ikke før på slutten av 2000-tallet at Prada laget andre dufter til denne samlingen og ga ut "Infusion D'Iris" og "Infusion D'Iris Absolue". Prada første bestselgende parfyme var "Prada Eau de Parfum", utgitt i 2004. Det er en frisk, aromatisk og orientalsk duft for kvinner. En annen populær duft er "Prada Candy", som inneholder en blanding av musk, vanilje og karamell.
Vis Mer
Registrer deg for å motta vårt nyhetsbrev
Salgsvarsler
Skjønnhetstips
Rabattkoder
Mengderabatt

Når du handler hos Parfyme Klikk får du 40 kr. rabatt for hvert produkt du legger til bestillingen etter det første.

Du får rabatten selv om du bestiller to forskjellige produkter, og det er ikke noen øvre grense på hvor mye rabatt du kan få. Det betyr at du kan spare mye penger på større bestillinger.

Eksempel: En bestilling på 10 produkter gir deg en rabatt på 360 kr., og denne rabatten kan selvfølgelig bli kombinert med andre tilbud og avslag. Du må bestille produktene samtidig for å få rabatten.