40kr Mengderabatt
Sporet Levering Med Bring
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 14 Dager

Prism Parfums Parfyme & Dufter til henne

Prism Parfums er et britisk selskap som har relansert en rekke klassiske parfymer som ikke ble solgt lenger, med fokus på parfymer som ble lansert på 70- og 80-tallet. Blant de nydelige duftene Prism har relansert finner vi Revlon Moon Drops, Lutece og Raffinee, som alle ble produsert av Dana. De har også relansert den klassiske Max factor Geminesse fra 1974

Hvis du likte disse parfymene da de først ble lansert, vil du elske de nye versjonene fra Prism! Alle de gamle duftene er relansert i nye flasker.

Merket har også lansert sin egen duft, Vanilla Fields, en varm vaniljeduft med jasmin, geranium og ylang-ylang på en musky base av tre og patchouli.
Vis Mer
Registrer deg for å motta vårt nyhetsbrev
Salgsvarsler
Skjønnhetstips
Rabattkoder
Mengderabatt

Når du handler hos Parfyme Klikk får du 40 kr. rabatt for hvert produkt du legger til bestillingen etter det første.

Du får rabatten selv om du bestiller to forskjellige produkter, og det er ikke noen øvre grense på hvor mye rabatt du kan få. Det betyr at du kan spare mye penger på større bestillinger.

Eksempel: En bestilling på 10 produkter gir deg en rabatt på 360 kr., og denne rabatten kan selvfølgelig bli kombinert med andre tilbud og avslag. Du må bestille produktene samtidig for å få rabatten.