Sporet Levering Med PostNord
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 30 Dager

Puma Parfyme & Dufter til henne

Puma er et livsstilsmerke som selger sko, utstyr og sportsklær. Puma har en stor parfyme portefølje som inkluderer flere sportsdufter. Noen av deres mest kjente dufter inkluderer Flowing (2003), Green (2012) og Yellow (2012).
Navnet er kjent over hele verden i dag, men hvem startet Puma? Historien starter med to brødre, Rudolf og Adolf Dassler, som i utgangspunktet drev en skofabrikk sammen. Under andre verdenskrig hadde de en stor krangel som resulterte i at de gikk sine egne veier og splittet opp virksomheten i to. Adolf startet Adidas mens Rudolf stiftet Puma.

Adidas og Puma var i hard konkurranse med hverandre og delte deres by i to. Ifølge legenden tittet folk ned på skoene til fremmede for å se om de var venn eller fiende! Når handymen dukket opp hos Rudolph ville de med hensikt bære Adidas så Rudolph ville sende dem rett til kjelleren hvor de kunne plukke ut et gratis par Puma sko. De to lokale fotballklubbene ble også delt. ASV Herzogenaurach støttet Adidas, mens 1 FC Herzogenaurach alltid hadde på seg Puma fotballsko. I dag er brødrene gravlagt på samme kirkegården, men de er plassert så langt fra hverandre som mulig da de dessverre aldri ble gjenforent.

Puma fortsatte å vokse og utvidet fra sko til klær. De har sponset en god del talentfulle idrettsutøvere og golfere gjennom årene. Usain Bolt hadde på seg Puma da han gjorde sitt rekord løp i New York City som ga ham navnet "Lightning Bolt". Serena Williams hadde på seg en svart Puma drakt da hun vant US Open tennis mesterskapet i 2002. Og hvis du liker golf så kan du få den nyeste Puma Golf utstyret som brukes av Lexi Thompson og Rickie Fowler.

I 2007 ble Puma overtatt av det franske konglomeratet PPR, en luksus og motegruppe som eier Gucci. Dette hjalp Puma i å oppnå sitt mål om å bli den mest attraktive sportsmerkevaren i verden. I tillegg til Puma sko, utstyr og klokker har Puma også et stort utvalg av parfymer og dufter. Mer enn 30 Puma dufter har blitt lansert, den første i 2003. Flowing er en søt, frisk og spenstig jentete duft perfekt for daglig bruk. I 2014, akkurat i tide for FIFA World Cup, lanserte Puma sin Yellow Brasil Edition, en feiring av sport, ekstrem entusiasme, og adrenalin i en solrik gul flaske som inneholder friske noter av bergamott, eple, magnolia og sedertre.

Som en del av Puma parfymesamlingen finner du også den svært populære Puma Aqua parfymen. Denne forfriskende duften kommer i en flaske formet som flaskevann. En leken og feminin start med grønt eple, lime og grønn sitron etterfølges av hjertet av Hyacinth. Basen av patchouli og sandeltre gjør at du får komplimenter både dag og natt mens du bruker Puma Aqua. The Red and White Deodorant av Puma er en favoritt blant idrettsutøvere, den holder deg frisk med sine subtile toner av italiensk bergamot, kaprifol, rød peon og sedertre
Vis Mer