Sporet Levering
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 30 Dager

Ralph Lauren Parfyme & Dufter til henne

Ralph Lauren sa en gang "jeg designer ikke klær, jeg designer drømmer". Og med hans liv tatt i betraktning, med hans drøm som gikk i oppfyllelse, så kan man forstå denne kommentaren. Lauren ble født i Bronx, New York, av to foreldre som var innvandrere fra Hvitrussland og var bare en gutt med en drøm og en lidenskap for å lage slips av filler som han solgte til lokale butikker. I 1967 åpnet han sin første butikk og solgte slips under merkenavnet "Polo"
I 1969 åpnet han sin egen butikk i Bloomingdales og enda en butikk i Beverly Hills to år senere. I løpet av disse årene utviklet han en dress for kvinner samtidig som han introduserte Polo-logoen. Kort tid etter lanserte han også en kortermet piqué skjorte for menn med Polo-logoen. Hans kolleksjoner representerte en sporty, men fortsatt stilig, amerikansk stil, som senere ble identifisert som "preppy". Laurens kreasjoner har også vært omtalt i filmene "The Great Gatsby" (1974) og i Woody Allens "Annie Hall" (1977).

Ralph Lauren skapte flere duftkolleksjoner for både menn og kvinner. En av hans tidligste dufter for kvinner var "Safari" (1990), en eksotisk duft som blandet sitrusnoter med jasmin og appelsinblomster. "Safari" er fortsatt en bestselger i dag. "Romance" (1998) er en romantisk duft som utforsker essenser av mandarin og kamille med ingefær og violanoter. Ralph Laurens "Big Pony" er en kolleksjon opprettet for både menn og kvinner, basert på konseptet at hvert individ er unikt og allsidig. Det er fire forskjellige dufter for kvinner i "Big Pony"-serien som representerer forskjellige personligheter. De kommer alle i fargerike flasker som representerer fargen av deres viktigste ingrediens.
Vis Mer