40kr Mengderabatt
Sporet Levering Med Bring
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 14 Dager

Ralph Lauren Parfyme & Dufter til henne

Ralph Lauren sa en gang "jeg designer ikke klær, jeg designer drømmer". Og med hans liv tatt i betraktning, med hans drøm som gikk i oppfyllelse, så kan man forstå denne kommentaren. Lauren ble født i Bronx, New York, av to foreldre som var innvandrere fra Hvitrussland og var bare en gutt med en drøm og en lidenskap for å lage slips av filler som han solgte til lokale butikker. I 1967 åpnet han sin første butikk og solgte slips under merkenavnet "Polo"
I 1969 åpnet han sin egen butikk i Bloomingdales og enda en butikk i Beverly Hills to år senere. I løpet av disse årene utviklet han en dress for kvinner samtidig som han introduserte Polo-logoen. Kort tid etter lanserte han også en kortermet piqué skjorte for menn med Polo-logoen. Hans kolleksjoner representerte en sporty, men fortsatt stilig, amerikansk stil, som senere ble identifisert som "preppy". Laurens kreasjoner har også vært omtalt i filmene "The Great Gatsby" (1974) og i Woody Allens "Annie Hall" (1977).

Ralph Lauren skapte flere duftkolleksjoner for både menn og kvinner. En av hans tidligste dufter for kvinner var "Safari" (1990), en eksotisk duft som blandet sitrusnoter med jasmin og appelsinblomster. "Safari" er fortsatt en bestselger i dag. "Romance" (1998) er en romantisk duft som utforsker essenser av mandarin og kamille med ingefær og violanoter. Ralph Laurens "Big Pony" er en kolleksjon opprettet for både menn og kvinner, basert på konseptet at hvert individ er unikt og allsidig. Det er fire forskjellige dufter for kvinner i "Big Pony"-serien som representerer forskjellige personligheter. De kommer alle i fargerike flasker som representerer fargen av deres viktigste ingrediens.
Vis Mer
Registrer deg for å motta vårt nyhetsbrev
Salgsvarsler
Skjønnhetstips
Rabattkoder
Mengderabatt

Når du handler hos Parfyme Klikk får du 40 kr. rabatt for hvert produkt du legger til bestillingen etter det første.

Du får rabatten selv om du bestiller to forskjellige produkter, og det er ikke noen øvre grense på hvor mye rabatt du kan få. Det betyr at du kan spare mye penger på større bestillinger.

Eksempel: En bestilling på 10 produkter gir deg en rabatt på 360 kr., og denne rabatten kan selvfølgelig bli kombinert med andre tilbud og avslag. Du må bestille produktene samtidig for å få rabatten.