40kr Mengderabatt
Sporet Levering Med Bring
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 14 Dager

Reminiscence Parfyme & Dufter til henne

Reminiscence er et fransk selskap, grunnlagt av Zoé Coste og Nino Amaddeo i 1970, som spesialiserer seg på parfymer og store smykker. Det hele begynte som en liten butikk på den franske rivieraen, med navnet «Ylang-Ylang». Butikken var veldig populær så de byttet navn til Reminiscence og opplevde en oppgang i salget og åpnet to butikker til i Paris og i Cannes.
I dag er de fantasifullt smykkene solgt i over 170 butikker rundt om i Europa. Etter at Zoé Coste gikk bort i 2007, tok hennes datter Lilla Amaddeo over designavdelingen, mens hennes bror Sebastien er sjef over smykkeavdelingen.

Med over 270 smykker lansert hvert år ville man kanskje forvente at parfymene deres ikke ble prioritet, men de selger i dag over 35 forskjellige dufter. Deres tre første dufter fra 70-tallet er fortsatt i produksjon i dag, og fortsatt like populære som alltid. Der i blant finner vi Patchouli (1970) som er en orientalsk og treaktig parfyme med noter av labdanum og tolu.
En annen klassiker er Ambre (1970) med et hjerte av sedertre, patchouli og sandeltre, som hviler på en base av vanilje og musk.
Vis Mer
Registrer deg for å motta vårt nyhetsbrev
Salgsvarsler
Skjønnhetstips
Rabattkoder
Mengderabatt

Når du handler hos Parfyme Klikk får du 40 kr. rabatt for hvert produkt du legger til bestillingen etter det første.

Du får rabatten selv om du bestiller to forskjellige produkter, og det er ikke noen øvre grense på hvor mye rabatt du kan få. Det betyr at du kan spare mye penger på større bestillinger.

Eksempel: En bestilling på 10 produkter gir deg en rabatt på 360 kr., og denne rabatten kan selvfølgelig bli kombinert med andre tilbud og avslag. Du må bestille produktene samtidig for å få rabatten.