Sporet Levering
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 30 Dager

Revlon Parfyme & Dufter til henne

Revlon er en hjørnestein i kosmetikk, skjønnhet og duft industrien. Deres rimelige priser, høye kvalitet og innovative produkter har sørget for at Revlon har vært en fast markedsleder siden sin begynnelse av 1930-årene.

Revlons historie begynner i 1932 da Charles og Joseph Revson ønsket å lage en neglelakk som de sigarett-røykende Hollywood skuespillerinnene kunne bruke. Vanlig neglelakk ble laget med fargestoffer, men Revlons neglelakk ble laget med pigmenter og det ga mer dekning og fyldigere og sterkere farge. Revlon ga sine neglelakker stemningsfulle navn som Fatal Apple og Kissing Pink som ikke bare beskrev fargen, men også ga kunden noe nytt. Revlons neglelakk ble en stor suksess, og i løpet av bare seks år var Revlon et multimillion- selskap.

Revlon er et selskap med en rekke nyvinninger. Revlon var det første selskapet til å vise en kvinne iført bukser i parfymeannonsene for Charlie. De var en pioner innen dermatologi, de var det første selskapet til å bruke en østrogenforløper i deres kosmetiske krem og Revlon var selskapet som introduserte verdens første amerikanske motedesignerduft, Norman Norell.

Revlons Charlie duftlinje ble lansert i 1973 og i dag er det mer enn 20 dufter i denne serien som alle er rettet mot unge, yrkesaktive kvinner. Revlons Charlie parfyme ble markedsført godt, og blomster-aldehyd duft ble verdens mest solgte parfyme innen tre år etter lanseringen. Det har vært flere parfymeannonser for Revlons Charlie, en med Lauren Hutton og Cindy Crawford. OPRAH WINFREY viet en hel del av hennes populære talkshow til å snakke om virkningen av Charlies parfymeannonser. Charlie annonser inspirerte Oprah, de gjorde at hun ønsket å være som den selvsikre og flotte Charlie Girls.

Andre ikoniske Revlon parfymer inkluderer Moon Drops, en varm krydret signaturduft som ble lansert i 1970; Revlon Intimate fra 1955. Det er en krydret vintage duft fra en passert tid, forheksende og sensuell.
Vis Mer