Sporet Levering
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 30 Dager

Rihanna Parfyme & Dufter til henne

Rihanna, som egentlig heter Robyn Rihanna Fenty, ble født i 1988 på Barbados og er den eldste av tre barn. Hun dannet en jentegruppe med to venninner og ble oppdaget av den amerikanske musikkprodusenten Even Rodgers i en alder av bare 16 år. Hun bestemte seg derfor for å flytte til USA og satse på en karriere innen musikk.

Hennes debutalbum ble en massiv suksess takket være singler som «S.O.S» og «Pon de Replay» og hun har siden vært å finne på lister over hele verden siden. Hun har jobbet med en rekke store stjerner som Beyonce, Drake, Eminem og Jay Z og er en av de bestselgende artistene gjennom tidene og har solgt over 200 millioner plater på verdensbasis. Rihanna har også vunnet en rekke priser, blant annet Grammy's, American Music Awards, Billboard Music Awards og Brit awards, og hennes instragram og twitter-konto er en av de mest populære.

Rihanna, eller Riri som hun også kalles, lanserte sin første duft i 2010 kalt Reb'l Fleur, en duft som appelerer til flere sider av hennes personlighet. Den er dristig, sexy og uforglemmelig med noter av frukt, blomster og en musky blanding av vanilje, patchouli og rav. Formen på flasken er inspirert av en stiletthæl, siden Rihanna har en kjærlighet for slike sko.
Hun har også lansert Nude (2012), Rebelle (2012) og Special Edition 777 Nude Diamonds (2013),
som kommer i den samme type flaske, bare i forskjellige farger.

Rihanna elsker å skape dufter og har sagt at hun ser på dem som sanger, hver og en forteller en historie. Hennes fjerde duft, Rouge (2013), kommer i en annen slags flaske siden hun ønsket at den reflekterte hvem hun var på dette tidspunktet i livet hennes, hun uttalte at "Dette er en personlig duft som er mer selvbevisst. Det er Rogue, det er meg". Rouge Love kom i 2014 og er inspirert av følelsen av å forelske seg. Den er en deilig blanding av mandarin, bær og fersken mikset sammen med noter av jasmin, kaprifol, kokos og orkidé, som passer perfekt på den kraftige basen av skog, rav, karamell og vanilje.

Den sjette duften fra Rihanna er kalt Riri (2015) og er en skarp blomsterduft. I følge Rihanna selv er den veldig leken, artig, feminin og flørtende

I 2014 var Rihanna en del av MAC Viva Glam-kampanjen som hjelper kvinner, menn og barn som lever med HIV / AIDS. I den anledning lanserte hun sin egen Riri Woo Viva Glam leppestift der inntektene går til ofrene for sykdommen.

Hun har også vært talskvinne for MAC Cosmetics og laget kleskolleksjoner for River Island, Giorgio Armani og Puma.
Vis Mer