Sporet Levering
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 30 Dager

Roberto Cavalli Parfyme & Dufter til henne

Roberto Cavalli er en italienske motedesigner. Han er representerer luksus, glamour og elite livsstil. Med sine ville dyreprint, bohemske stil og cutting-edge tekstiler er det ikke rart at Cavalli merkevaren ble kåret til nummer én på Luxury Brand Status Index i 2010.

Når det er rød løper arrangement kan du være sikker på å se en av Roberto Cavallis vakre kjoler. Hans kjoler er dristige og spektakulære, med en interessant blanding av tekstiler. I 2007 lanserte han sin første high street kolleksjon for H & M som het " Wearing Cavalli". Den ble utsolgt i løpet av noen få timer. Cavalli lager ikke bare kjoler, han har også et stort utvalg av dresser for menn, solbriller, sko, støvler, barneklær, vesker, klokker, parfyme, og til og med sin egen vodka kalt Roberto Cavalli Vodka.

Cavalli har samarbeidet med flere kjente merkevarer og mennesker; I 2007 laget han kostymer for Christina Aguilera og Jennifer Lopez, samt garderoben til Spice Girls globale reunion tour. I 2005 ba Playboy ham å re-designe den berømte kanindrakten. Diet Coke flasken fikk et Cavalli design i 2008 og ble utgitt i et begrenset opplag, og det italienske likør selskapet Disaronno fikk ham til å designe deres tredje Disaronno limited edition flaske i 2015.

I 2008 ville Roberto Cavalli selge sitt imperium, men ingen var interessert i å ta over så han beholdt det og utvidet enda mer. Han lager nå også design for hjem, og han har en nattklubb.

Roberto Cavallis design er ofte opprørende, sexy og leken og hans duftutvalg skuffer ikke. Han har lansert over 30 parfymer siden 2002.

Roberto Cavallis første duft, Roberto Cavalli for Women var en umiddelbar suksess blant kvinner. Esken har slangeprintet som er symbolet på Cavalli merket, og parfymen er subtil, delikat og deilig med noter av amber, sandeltre og patchouli.

Paradiso Roberto Cavalli for kvinner fra 2015 er prydet med en vakker krystall og en gylden slange vrir seg rundt halsen. Lukten i seg selv er en nydelig blanding av blomster og treaktige noter. Serpentine fra 2005 er signatursymbolet på Roberto Cavalli. Det er en veldig feminin, sensuell og farlig duft, sammensatt av glitrende mango-sitrus noter og deilige blomster.

Roberto Cavalli lanserte sin sommerduft Roberto Cavalli Exotica i 2014. Den tar deg til en eksotisk destinasjon med blanding av mango, frangipani blomster og kremet sandeltre. Bare spray, lukk øynene og du befinner deg på den perfekte hvite stranden mens bølgene forsiktig spruter over dine bare føtter. Cavallis stil og parfyme / duft kolleksjon er nøye designet for kvinnen som elsker stil og mote og som er unge til sinns.
Vis Mer