Sporet Levering
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 30 Dager

Sarah Jessica Parker Parfyme & Dufter til henne

Etter at hun sikret seg sin første rolle på Broadway i stykket The Innovent, da hun var kun 11 år gammel, bestemte familien hennes seg for å flytte til Cincinnati for å satse på skuespillkarrieren hennes. Tre år senere fikk hun hovedrollen i musikalen Annie. Familien forlot barndomshjemmet i Nelsonville Ohio og på slutten av 70-tallet turnerte Sarah Jessica med The Sound of Music med sine sju søsken. Hun gikk videre til å spille i Footloose og Firstborn, begge fra1984.

I 1997 giftet hun seg med kjæresten Matthew Broderick og de har sønnen James Wilkie og tvillingjentene Marion Loretta Elwell og Tabitha Hodge sammen. Familien bor i New York, men tilbringer mye av tiden i sitt andre hjem i Kilcar, Ireland, hvor Matthew pleide å tilbringe somrene som ung.

Sarah Jessica Parker har en stadig voksende formue på $ 90 millioner og rollen som Carrie Bradshaw fra Sex og Singelliv er uten tvil å takke for mye av pengene. Egentlig hadde Sarah Jessica tenkt å takke nei til rollen, siden hun ikke ønsket å spille i en TV-serie. Etter serien gikk av lufta i 2004 har det vært to filmer laget om de fire damene, Sex and the City (2008) og Sex and the City 2 (2010). Foruten å være skuespiller eier Sarah Jessica også sin egen klesbutikk SJP som fokuserer på elegante klær og sko.

Den første parfymen fra Sarah Jessica Parker, som også er den mest kjente, er den elskede Lovely (2005). En frisk og ren lukt egnet for alle typer kvinner. Over fem varianter av Lovely har blitt lansert siden den gang og den mest populære er Lovely Liquid Satin (2006) og Lovely 10th Anniversary Edition (2015). En annen kultfavoritten er Covet-kolleksjonen som inkluderer Covet (2007), en tung parfyme med et hjerte av kaprifol som hviler på en base av rav, samt Covet Pure Bloom (2008), en blomsterduft med noter av kokosvann og sverdlilje.
Vis Mer