Sporet Levering
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 30 Dager

Serge Lutens Parfyme & Dufter til henne

Serge Lutens er en ikonisk designer og direktør som hadde en utrolig karriere der han jobbet for noen av de største motemerkene, før han startet sitt eget merke rundt årtusenskiftet. Lutens hadde en lidenskap for fotografering og skjønnhet fra ung alder, og han var bare 20 år da han flyttet til Paris og begynte å jobbe for Vouge Magazine. Han ble raskt et kjent navn innen indistrien for hans innovative og elegante stil for sminke, hår og smykker. Hans stil var så slående unik at hans fotografier ble vist rundt om i verden, blant annet på det berømte Guggenheim Museumet i New York.

Serge Lutens fikk senere jobb hos Shiseido og det var her han fikk tilbudet om å designe sin første duft. Til forskjell fra mange andre designere, tar Lutens en aktiv del parfymeskape-prossesen og etter hans debut Nombre Noir (1982), ble hans navn assosiert med gode dufter og det ble starten på en helt ny karriere.

Alle duftene fra Serge Lutens er unisex og er skapt for å kunne nytes og brukes av hvem som helst. Siden han etablerte sitt eget selskap har han gitt ut jevn strøm av uforglemmelige dufter.
Som en parfymeskaper fokuserer Lutens på gode råvarer og fortellinger. Han vil bygge en scene og la det utspille seg en naturlig progressjon av noter. Et godt eksempel på dette er den orientalske Ambre Sultan (2000) som skisser et telt i ørkenen med noter av brennende røkelse, krydder og mørke harpiks. Det er også Muscs Koublai Khan (1998) som maler et portrett av den fryktede mongolske krigsherren Koublai Khan, med noter av dyremusk og civet som gir duften en følelse av et primalt dyr. Lutens har også den litt snillere Bas de Soie (2010), som betyr silkestrømper, med pulverisert iris og beroligende Hyacinth.

Siden 2000 har alle parfymene kommet i merkets ikoniske og elegante rektangulære flasker, med en enkel etikett med navnet på duften.
Vis Mer