40kr Mengderabatt
Sporet Levering Med Bring
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 14 Dager

Sergio Tacchini Parfyme & Dufter til henne

Sergio Tacchini, født i 1938 i Italia, er en tidligere profesjonell tennisspiller og grunnlegger av merket med samme navn.
Etter å ha avsluttet sin profesjonelle tenniskarriere, bestemte Sergio seg for å starte sitt eget sportsmerket i 1966. Hans mål var å introdusere mer fargerike tennisklær, siden de fleste klærne innen sporten var helt hvite på den tiden.

Merket, som først ble kalt Sandy S.p.A., designet i begynnelsen bare tennisklær for kvinner, men de utvidet raskt til andre idretter som golf og seiling. Merket begynte å sponse noen av de beste tennisspillerene i verden, som Pete Sampras og John McEnro og andre idrettsutdøvere som seileren Karine Fauconnier og den engelske fotballspilleren Ian Bell.

Den første Sergio Tacchini-duften for kvinner, Donna, ble lansert i 1988 og er en blomsterduft fylt med noter av vannlilje, lotus, liljekonvall og fruktige noter. En av de mest berømte parfymene fra merket er den friske BE.ST (2008). Denne duften er en herlig blomsterduft med lyse noter av eple, syrin, jasmine og musk som passer de fleste kvinner.
Vis Mer
Registrer deg for å motta vårt nyhetsbrev
Salgsvarsler
Skjønnhetstips
Rabattkoder
Mengderabatt

Når du handler hos Parfyme Klikk får du 40 kr. rabatt for hvert produkt du legger til bestillingen etter det første.

Du får rabatten selv om du bestiller to forskjellige produkter, og det er ikke noen øvre grense på hvor mye rabatt du kan få. Det betyr at du kan spare mye penger på større bestillinger.

Eksempel: En bestilling på 10 produkter gir deg en rabatt på 360 kr., og denne rabatten kan selvfølgelig bli kombinert med andre tilbud og avslag. Du må bestille produktene samtidig for å få rabatten.