40 kr. Mengderabatt
Sporet Levering Med Bring
100% Ekte Produkter
Bestill Nå - Betal Om 14 Dager

Shiseido Parfyme & Dufter til henne

Shiseido startet med dufter med utgivelsen av White Rose Natural i 1954. Det er en ren blomsterduft, som navnet antyder, og historien til denne spesielle duften er ganske uklar. Det vi vet er at dette var begynnelsen på en suksesshistorie for Shiseidos parfymeavdeling. Shisheido har produsert over femti dufter og det er vanskelig å plukke ut favoritter. En ukjent perle innenfor deres dufter er Angelique parfymen fra 1991. Den vakre aromaen er orientalsk og har noter av grapefrukt, heliotrope, benzoin og sandeltre.

Zen (1964) er en sann klassiker og elsket av mange. Opprinnelig kom den i en svart flaske pyntet med blomster, men duften ble relansert i en helt hvit flaske i 1999. Den er fortsatt tro mot den opprinnelige formuleringen som inneholdt et utvalg av saftige blomster og en treaktig base. Zen parfymen ble relansert i en gull flaske i 2007. Denne gangen ble duften endret og Zen duften som vi kjenner i dag er mer krydret med grapefrukt og bergamot.

En nyere produksjon er Ever Bloom (2015). Denne duften har tatt verden med storm. Det er en søt floral parfyme som er påvirket av kontrasten mellom øst og vest, akkurat som selskapets arv. Den har innslag av lotus, bulgarsk rose, tunisisk appelsinblomst og hinoki tre. Senere ble dens etterfølgere utgitt; Ever Bloom Eau de Toilette (2016) og Ever Bloom Extrait Absolu (2016).
Vis Mer
Registrer deg for å motta vårt nyhetsbrev
Salgsvarsler
Skjønnhetstips
Rabattkoder
Mengderabatt

Når du handler hos Parfyme Klikk får du 40 kr. rabatt for hvert produkt du legger til bestillingen etter det første.

Du får rabatten selv om du bestiller to forskjellige produkter, og det er ikke noen øvre grense på hvor mye rabatt du kan få. Det betyr at du kan spare mye penger på større bestillinger.

Eksempel: En bestilling på 10 produkter gir deg en rabatt på 360 kr., og denne rabatten kan selvfølgelig bli kombinert med andre tilbud og avslag. Du må bestille produktene samtidig for å få rabatten.