40 kr. Mengderabatt
Sporet Levering Med Bring
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 14 Dager

Sisley Parfyme & Dufter til henne

Innen to år etter etableringen av Sisley ga de ut sin første duft. Eau de Campange (1974), en frisk og grønn duft, er inspirert av den franske måten å leve på. Duften gir brukeren en smak av fransk stil. Jean-Claude Ellena, nesen bak denne duften, har inkludert unike noter av tomat og pelargonium.

Sisleys neste duft, Eau Du Soir (1990), er etter tiår fortsatt en favoritt for mange. Denne tidløse skjønnheten ligger i en flaske med 18-karat gull stopper, og den ble laget av et kjent navn innen Sisleys parfymeavdeling; Bronislaw Krzysztof. Parfymen var en gave fra Hubert d'Ornano til sin elskede kone Isabelle i 1990. I mange år ble denne duften utelukkende produsert for Isabelles personlige bruk helt til hennes nærmeste følgesvenner var i stand til å overbevise henne om at denne duften burde bli verdsatt av mange, mange flere. Den elegante og varme aromaen har vært tilgjengelig for allmennheten siden 1999. Siden 2001 har Sisley gitt ut en spesiell ferieutgave av Eau de Soir duften. Rundt juletider avslører de årets unikt design som noen få er i stand til å gi i gave til sine kjære.
Vis Mer
Registrer deg for å motta vårt nyhetsbrev
Salgsvarsler
Skjønnhetstips
Rabattkoder
Mengderabatt

Når du handler hos Parfyme Klikk får du 40 kr. rabatt for hvert produkt du legger til bestillingen etter det første.

Du får rabatten selv om du bestiller to forskjellige produkter, og det er ikke noen øvre grense på hvor mye rabatt du kan få. Det betyr at du kan spare mye penger på større bestillinger.

Eksempel: En bestilling på 10 produkter gir deg en rabatt på 360 kr., og denne rabatten kan selvfølgelig bli kombinert med andre tilbud og avslag. Du må bestille produktene samtidig for å få rabatten.