40kr Mengderabatt
Sporet Levering Med Bring
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 14 Dager

So...? Parfyme & Dufter til henne

So...? duftene ble laget for å understreke sin brukers individualitet. De er spesielt populære blant tenåringer, men nå har selskapet nylig utvidet sin markedsføringskampanje for å inkludere et bredere publikum. Merkets navn kommer fra deres motto: aldri be om unnskyldning for den du er! I tillegg til parfymer og body spray So ...? tilbyr også et utvalg av tørrsjampo. Det prisbelønte budsjettmerket er tilgjengelig i over 30 land over hele verden.

Deres duftlinje består av et omfattende utvalg av parfymer til kvinner. Signaturduften So ...? (2003) er en sitrus gourmand duft med noter av mandarin og appelsinblomst på et blomsterhjerte med en base av vanilje. Andre populære parfymer fra den opprinnelige samlingen er floral fruktige So ...? Kiss Me, So...? Sinful, So...? Eternal og So...? Superstar. Deres opprinnelige linje med parfymer fra 2003 ble nylig utvidet med den nye Couture serien som inkluderer 4 nye dufter inspirert av de 4 verdens hovedstedene. Så...? London fanger den engelske hovedstadens elegante kult med en sitrus topp, et hjerte av rose, sjasmin og fiol og en varm base av vanilje, sandeltre og musk. Andre dufter fra Couture serien inkluderer den søte So ...? NYC, den elegante So ...? Paris og den eksotiske So ...? Rio med noter av mango, ananas og hibiscus. Alle duftene er også tilgjengelige som en 75ml body spray og som en del av et parfyme gavesett.
Vis Mer
Registrer deg for å motta vårt nyhetsbrev
Salgsvarsler
Skjønnhetstips
Rabattkoder
Mengderabatt

Når du handler hos Parfyme Klikk får du 40 kr. rabatt for hvert produkt du legger til bestillingen etter det første.

Du får rabatten selv om du bestiller to forskjellige produkter, og det er ikke noen øvre grense på hvor mye rabatt du kan få. Det betyr at du kan spare mye penger på større bestillinger.

Eksempel: En bestilling på 10 produkter gir deg en rabatt på 360 kr., og denne rabatten kan selvfølgelig bli kombinert med andre tilbud og avslag. Du må bestille produktene samtidig for å få rabatten.