Sporet Levering
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 30 Dager

Star Wars Parfyme & Dufter til henne

Da George Lucas utviklet sin idé for den første Star Wars-filmen i 1970, kunne han ikke ha forutsett hvilken suksess dette Sci-Fi-universet ville få og hvor mye livet hans ville forandre seg.
Star Wars IV A New Hope (1977) ble begynnelsen på en av de største popkultur-fenomenet i det 20. århundre og er fortsatt like populært i dag.

Det er ikke rart at det finnes mye Star Wars-merchandise, når man ser at de første seks filmene spilte inn for 3 milliarder pund bare i Storbritannia. De har leker, klær, sengetøy, kopper, samleobjekter verdt masse penger og masse mer. Og selvfølgelig finnes det Star Wars-dufter, rettet mot et yngre publikum. Flaskene er designet som Darth Vader og en Storm Trooper, og de blir markedsført som unisex-dufter.

Filmene er delt inn i tre triologier og for hver film som ble lansert, satt folk over hele verden klistrert til kinolerretet. Først på 70- og 80-tallet, så på begynnelsen av 2000-tallet og igjen nå nylig i 2015. Lucasfilm ble kjøpt opp av Disney i 2014 og annonserte at de ville lansere en ny triologi.
Andre serier lansert under Star Wars-merket er The Clone Wars (2008) og Anthology-serien som nylig ble annonsert av Disney, der de vil fokusere på bakgrunnen til flere av de populære karakterene. Den første, Rouge One (2016), vil følge en gruppe rebeller, mens film nummer to vil handle om en ung Han Solo, som blir spilt av Harrison Ford i episode 3,4,5 og 7.

John Williams sin theme tune for filmene er en av de mest kjente i verden og takket være de lojale fansene, til både musikken og filmene, er det liten tvil om at «the force» vil være med oss fremover.
Vis Mer