Sporet Levering
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 30 Dager

Stella McCartney Parfyme & Dufter til henne

Tiltross for at hun er datter av fotograf Linda og Beatles-medlem Paul McCartney, hadde Stella McCartney en ganske normal barndom. Hun vokste opp med tre søsken, gikk på en lokal skole på den britiske landsbygda og ble uteksaminert fra St. Martins i 1995.

Stella ble tilbudt sin første store jobb hos Chloe i 1997. Som kreativ direktør lærte hun enormt mye om bransjen, så etter noen år forlot hun selskapet i håp om å realisere sin store drøm, nemlig å starte sitt eget merke. Hun debuterte i Frankrike med sin første damekolleksjon i 2001. To år senere møtte hun sin kommende ektemann, Alasdhair Willis og han har siden aldri gått glipp av hennes moteshow og de har sammen skapt fire barn.

Stella McCartney har blitt et populært merke og hennes klær, sko, vesker og lignende, er alle designet for både å se bra ut og for å være anvennelig, ikke bare på catwalken.Stella vokste opp som vegetarianer og hun bruker ikke skinn eller pels i hennes design. I 2012 ble hun tildelt en Order of British Empire og i 2013 vant H & M Conscious Award.
Stellas produkter selges i over 20 frittstående butikker i London, Soho og Paris, og i 200 andre butikker over hele verden.

McCartney entret parfymeverden i 2003 med lanseringen av Stella og til nå har hun over 25 dufter.
Noen av våre favoritter er den opprinnelige Stella og den reformulerte fra 2014, som skiller seg ut med sine gyldne topp på flasken. Vi elsker også L.I.L.Y (2012) som har en musky og jordnær aroma. Den åpner med sterke noter av trøffel, som fører til et hjerte av liljekonvall som hviler på en base av eikemose.
Vis Mer