40 kr. Mengderabatt
Sporet Levering Med Bring
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 14 Dager

Taylor of London Parfyme & Dufter til henne

Har du noen gang prøvd det britisk-eide merket Taylor of London? Med et stort utvalg av parfymer for kvinner til rimelige priser, inkludert Taylor of Londons originale duft Tweed, til de populære Chique og Panache, det er mange å velge mellom. Handle i dag og finn en billig parfyme fra Taylor of London, kroppspray eller gavesett.

Hvem er Taylor of London?

Taylor of London er et britisk parfymehus som først åpnet sine dører i 1887. De har vært kjent for sine gode parfymer, såper og toalettartikler i nesten 150 år og ble grunnlagt av John Noakes Taylor som eide et parfymeri i London. Ifølge enkelte kilder var Taylor of London blant de første merkene som laget parfymer fra engelske blomster, som lavendel, rose, fresia og liljekonvall. En av deres første dufter var Calming Lavender, en ren lavendelduft med myke noter av varmt tre og urter. I dag er de mest kjent for å relanseringen av kjente dufter som Lentheric Panache og Yardley Lace.
Vis Mer
Registrer deg for å motta vårt nyhetsbrev
Salgsvarsler
Skjønnhetstips
Rabattkoder
Mengderabatt

Når du handler hos Parfyme Klikk får du 40 kr. rabatt for hvert produkt du legger til bestillingen etter det første.

Du får rabatten selv om du bestiller to forskjellige produkter, og det er ikke noen øvre grense på hvor mye rabatt du kan få. Det betyr at du kan spare mye penger på større bestillinger.

Eksempel: En bestilling på 10 produkter gir deg en rabatt på 360 kr., og denne rabatten kan selvfølgelig bli kombinert med andre tilbud og avslag. Du må bestille produktene samtidig for å få rabatten.