40kr Mengderabatt
Sporet Levering Med Bring
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 14 Dager

Thierry Mugler Parfyme & Dufter til henne

Leter du etter en vakker Thierry Mugler-parfyme for kvinner? Vi har et stort utvalg av dufter og gavesett til henne av designermerket. Handle Thierry Mugler dufter for kvinner og finn en god deal.

Hvem er Thierry Mugler?

Thierry Mugler er en designer og parfymeskaper. Han er kjent for å være kontroversiell, og dette er like sant for motekolleksjonene hans som det er for hans omfattende utvalg av parfymer. Mugler flyttet til Paris i midten av 20-årene sine og fant arbeid som frilansdesigner. Det var i løpet av denne tiden han begynte å eksperimentere med design, og skapte et stort utvalg av kolleksjoner for motehus i Paris så vel som Milan, London og Barcelona. I 1973 opprettet Mugler sin første uavhengige kleskolleksjon for kvinner kalt 'Cafe de Paris.

Hans første parfyme, Thierry Mugler Angel, ble introdusert i 1992 og ble ekstremt populær da den var en av de første i sitt slag - en gourmand duft. Mugler’s Angel har vært veldig innflytelsesrik siden lanseringen og fortsetter å være en av designerens mest populære dufter. Det var hele 13 år etter suksessen til Angel at Mugler bestemte seg for å gi ut sin andre kvinneduft, Alien, som har blitt utgitt i mange nye versjoner.

I disse dager er Muglers parfymer sannsynligvis mer berømte enn motekolleksjonene hans, og han fortsetter å forbløffe oss med sine kreasjoner forbåde menn og kvinner. Du kan finne fantastiske tilbud på billige Mugler-parfymer hos Parfyme-Klikk, inkludert begrensede utgaver, skjønnhetsprodukter og luksuriøse gavesett til en god pris.
Vis Mer
Registrer deg for å motta vårt nyhetsbrev
Salgsvarsler
Skjønnhetstips
Rabattkoder
Mengderabatt

Når du handler hos Parfyme Klikk får du 40 kr. rabatt for hvert produkt du legger til bestillingen etter det første.

Du får rabatten selv om du bestiller to forskjellige produkter, og det er ikke noen øvre grense på hvor mye rabatt du kan få. Det betyr at du kan spare mye penger på større bestillinger.

Eksempel: En bestilling på 10 produkter gir deg en rabatt på 360 kr., og denne rabatten kan selvfølgelig bli kombinert med andre tilbud og avslag. Du må bestille produktene samtidig for å få rabatten.