40kr Mengderabatt
Sporet Levering Med Bring
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 14 Dager

Alien av Thierry Mugler

Per Side
Sorter
Alien av Thierry Mugler er en treaktig blomsterduft for kvinner.

Slipp løs din indre gudinne med denne guddommelige kombinasjonen av rike og myke noter. Aromaen er bygget på fersk mandarin og sitrusskall, som smelter til en blomsterbukett med arabisk jasmin blandet med hvite blomster på en sensuell og kraftig base av eksotisk Cashmeran-tre, beriket med hvit rav.

Duftene fra EDT og EDP er tydelig beslektede, men Eau de Toilette regnes for å være en mer leken, lettere og kremete versjon av den mer mystiske og forførende Eau de Parfum.

Den ikoniske flasken er en ametystfarget talisman med gyldne utsmykninger i form av en smaragd. Navnet på parfymen er inngravert på glasset.

Alien av Thierry Mugler ble lansert i 2005 og er Muglers fjerde parfyme for kvinner. Den har blitt utgitt i mange nye utgaver etter den første utgivelsen og Eau de Toilette-versjonen ble utgitt i 2009.
Vis Mer
Registrer deg for å motta vårt nyhetsbrev
Salgsvarsler
Skjønnhetstips
Rabattkoder
Mengderabatt

Når du handler hos Parfyme Klikk får du 40 kr. rabatt for hvert produkt du legger til bestillingen etter det første.

Du får rabatten selv om du bestiller to forskjellige produkter, og det er ikke noen øvre grense på hvor mye rabatt du kan få. Det betyr at du kan spare mye penger på større bestillinger.

Eksempel: En bestilling på 10 produkter gir deg en rabatt på 360 kr., og denne rabatten kan selvfølgelig bli kombinert med andre tilbud og avslag. Du må bestille produktene samtidig for å få rabatten.