40 kr. Mengderabatt
Sporet Levering Med Bring
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 14 Dager

Angel av Thierry Mugler

Per Side
Sorter
Angel av Thierry Mugler er en orientalsk vaniljeduft for kvinner.

Denne ekstraordinært søte duften åpner opp med friske noter av ananas, bergamott og røde bær, som er kombinert med hjertet av krydret muskat og karve på en utsøkt base av patchouli, vanilje, tonka, pralin og sandeltre.

Angel var den første duften som ble gitt ut av Mugler og har fortsatt å rangere blant de mest suksessrike dufter, og vant en FiFi Award Hall of Fame i 2007. Den har en utmerket levetid med en unik sammensetning av søte ingredienser som gjør den ekstremt gjenkjennelig. Det var en av de første duftene som brukte det som har blitt kjent som gourmand - ingredienser inspirert av mat og søtsaker.

På grunn av sin eksepsjonelle suksess de to siste tiårene ble Angel fulgt av mange spesialutgaver, inkludert "Angel Aqua Chic", "Angel Muse" og "Angel Precious Star" - utgitt i anledning 20-årsdagen til duften.

Angel ble lansert av Thierry Mugler i 1992.
Vis Mer
Registrer deg for å motta vårt nyhetsbrev
Salgsvarsler
Skjønnhetstips
Rabattkoder
Mengderabatt

Når du handler hos Parfyme Klikk får du 40 kr. rabatt for hvert produkt du legger til bestillingen etter det første.

Du får rabatten selv om du bestiller to forskjellige produkter, og det er ikke noen øvre grense på hvor mye rabatt du kan få. Det betyr at du kan spare mye penger på større bestillinger.

Eksempel: En bestilling på 10 produkter gir deg en rabatt på 360 kr., og denne rabatten kan selvfølgelig bli kombinert med andre tilbud og avslag. Du må bestille produktene samtidig for å få rabatten.