Sporet Levering
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 30 Dager

Tom Ford Parfyme & Dufter til henne

Tom Ford er en designer fra America med sitt eget motemerke. Før han fikk sitt eget merke var han mest kjent for å gjenopplive Gucci og Yves Saint Lauren. Ford er opprinnelig fra Texas, men forlot staten for å studere kunsthistorie på New York University. Han forlot universitetet til fordel for den private høyskolen Parsons School of Design for å studere arkitektur, og fikk en bachelorgrad. Han bestemte seg så for å jobbe innen mote, og valgte å bare skrive navnet på skolen, og ikke hvilken grad, på sin CV, siden skolen også var kjent for design.

Ford klarte etterhvert å få en fot inn døren i et lite selskap som designet sportsklær der han var designassistent. Han gikk så videre for å jobbe for Perry Ellis, sammen med selveste Marc Jacobs. Derfra var det videre til Gucci, der han gjorde merket mer suksessfult enn noen gang tidligere
slik at de blant annet kunne kjøpe opp Yves Saint Laurent.
Ford forlot merket etter uenigheter med ledelsen, noe han omtalte som en «midtlivskrise», men han annonserte kort tid etter at han skulle starte sitt eget merke.

Tom Ford lager ikke bare moteklær for kvinner, som hans spesieldesignede klær for Michelle Obama, Gwyneth Paltrow og Beyoncé, han lanserte også dufter, briller og solbriller ganske tidlig etter oppstart, og han regisserte også sin første film, A Single Man, i 2009.

Black Orchid (2006) var den første parfymen til å bli lansert og er fortsatt merkets bestselger den dag i dag. Det er en mørk blomsterduft med noter av svart trøffel, solbær, mork sjokolade og røkelse. En annen populær duft fra merket er Noir Pour Femme (2015), en kvinnelig versjon av den populære duften Noir for men, den blander mandarin med bitter appelsin, rose og jasmin på en base av vanilje, noe som gjør den til en raffinert kveldsduft Merket har også Tom Ford Private Blend som utgir et mindre antall eksklusive dufter, som Jasmin Rouge (2011) som er en intens krydderaktig blomsterduft. Tom Ford har også taklet sitrusnoter med sin italienske Neroli Portofino-serie (2011).
Vis Mer