Sporet Levering
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 30 Dager

Tommy Hilfiger Parfyme & Dufter til henne

Veien til suksess for Tommy Hilfiger bestod av flere hindringer. Blant annet en periode med konkurs tvang ham til å stenge sin butikk i hjembyen i Elmira (NY) og starte sin virksomhet fra grunnen av. Igjen. Det var ikke før i 1985 da han introduserte sin herrekolleksjon at han skapte det Tommy Hilfiger Corporation som vi kjenner i dag. Hans casual og sporty stil ble omfavnet av unge amerikanere som tok til seg hans "preppy" stil. Hilfigers plagg var alikevel veldig variert og det også ble populært blant kjendiser innen musikk som Snoop Dogg, David Bowie og Britney Spears.

10 år etter Tommy Hilfiger Corporation ble lansert, fikk selskapet sin første internasjonale anerkjennelse og fikk tittelen "Menswear Design of the Year" av Fashion Designers of America. I dag omfatter Tommy Hilfiger imperiumet mer enn 1400 butikker i hele Nord-og Sør-Amerika, Europa og Asia.

Tommy Hilfigers brede portefølje omfatter også ulike dufter, produsert av elskapet Estee Lauder.
Blant duftene for kvinner er den er lyse blomsterduften med sitrusnoter."Tommy Girl" en bestselger. Hilfiger har også gitt ut "Prep" som er en spennende kombinasjon av grønt eple og rosa pepperkorn, "Pear Blossom" som er en lunefull duft med frukt-, kanel og sandeltrenoter og "Loud" som er en varm duft av sandeltre, rose og parchouli.
Vis Mer