Sporet Levering
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 30 Dager

Valentino Parfyme & Dufter til henne

Grunnlagt av Valentino Garavani i 1960, Valentino S.p.A. har vokst til å bli et av de mest suksessrike luksusmerkene i nåtiden. Etter at det italienske motegeniet pensjonerte seg i 2008 har den dynamiske designduoen Maria Grazia Chiuri og Pierpaolo Piccioli overtatt merkets kreative del. De har vært i stand til å kombinere den rike historien til huset med en moderne tilnærming til design og de har skapt noen av de mest vellykkede Valentino kolleksjoner gjennom tidene. Deres berømte Rock Stud kolleksjon inkluderer sko og klær prydet med firkantede pigger/nagler som ble inspirert av detaljene på gamle romerske dører. Disse designene vakte oppsikt på catwalken og har vært spesielt vellykket på skoene. Enten det er støvler, sandaler eller stiletter - i de siste årene har Valentino utviklet et godt rykte for sine innovative og slitesterk sko.

Valentino har alltid vært kjent for sine Haute Couture kolleksjoner bestående av vakre kjoler som alle er håndlaget i deres romerske atelier av rundt 60 dyktige håndverkere. Med en prislapp på rundt £ 50 000 er de luksuriøse kjolene forbeholdt de rike og berømte, og er favoritter på den røde løperen. Som en del av Haute Couture linjen tilbyr Valentino også brudekjoler og bryllupssko. Noen av selskapets mest kjente kunder er Anne Hathaway, prinsesse Madeleine av Sverige, Jennifer Lopez, Elizabeth Taylor og Jackie Onassis, som alle sa ja iført Valentino.

I tillegg til klær, sko og tilbehør tilbyr Valentino også et utvalg av dufter for menn og kvinner. Opprinnelig ble de utgitt i samarbeid med Procter & Gamble, men de er etter 2010 sluppet gjennom Puig. Merkets debut duft var blomsterduften Valentino for kvinner (1978). Etter denne første utgivelsen var det ingen ny Valentino duft før på 90-tallet, og da kom den umåtelig populære Very Valentino for kvinner (1998), en blomstergrønn duft med sterke toner av magnolia, fioler og musk. Blant de mest kjente Valentino luktene fra det 21. århundre er blomsterparfymen Rock'n'Rose og Valentina kolleksjonen ble lansert i 2011. Andre dufter fra denne samlingen inkluderer den fruktige blomsterduften Valentina Pink fra 2014 med noter av jordbær , bjørnebær, musk, rose, peon, rav, kashmir ull og praline, og orientalske Valentina Poudre (2016) som formidler tillit med en pulveraktig topp note på et floral hjerte og en base av vanilje og sandeltre.
Vis Mer