40kr Mengderabatt
Sporet Levering Med Bring
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 14 Dager

First av Van Cleef & Arpels

Per Side
Sorter
First by Van Cleef & Arpels er en blomsteraldehyd-duft for kvinner. Dette var den første duften som ble gitt ut av det eksklusive smykke-og klokkemerket Van Cleef & Arpels. Siden lanseringen av First i 1976 har flere utgaver av den tidløse elegante duften blitt utgitt.

Duften begynner med noter av aldehyder, bergamott og solbær blandet med søt fersken og bringebær før den når blomsterhjertet med noter av hyacint, jasmin og ylang ylang som den mest merkbare. Basen er varm og rik med rav, sandeltre, vanilje, tonkabønne, musk og vetiver.

First er en tidløs klassiker som fortsatt er veldig populær, selv om det er over 40 år siden den ble utgitt for første gang.
Vis Mer
Registrer deg for å motta vårt nyhetsbrev
Salgsvarsler
Skjønnhetstips
Rabattkoder
Mengderabatt

Når du handler hos Parfyme Klikk får du 40 kr. rabatt for hvert produkt du legger til bestillingen etter det første.

Du får rabatten selv om du bestiller to forskjellige produkter, og det er ikke noen øvre grense på hvor mye rabatt du kan få. Det betyr at du kan spare mye penger på større bestillinger.

Eksempel: En bestilling på 10 produkter gir deg en rabatt på 360 kr., og denne rabatten kan selvfølgelig bli kombinert med andre tilbud og avslag. Du må bestille produktene samtidig for å få rabatten.