40kr Mengderabatt
Sporet Levering Med Bring
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 14 Dager

Vera Wang Parfyme & Dufter til henne

Vera Wang er en amerikansk motedesigner, kjent for å ha revolusjonert brudekjoler på 80-tallet og blitt en pioner av den "moderne" og sofistikerte brudekjolen. Hun er fortsatt betraktet som den beste motedesigneren for brudekjoler, både i form av eleganse og pris (hennes kolleksjoner kan variere fra $ 600- $ 1400, som vil si at det er noe for en hver prisklasse).

Før hun ble en motedesigner var Vera Wang en profesjonell kunstløper, men da hun ikke ble valgt til OL bestemte hun seg for å gå inn i moteverden. Hun ble den yngste redaktøren av Vogue i en alder av 23, men forlot selskapet i 1985 og slo seg sammen med Ralph Lauren som en designdirektør. Etter to år hos Ralph Lauren startet hun sitt eget selskap og åpnet hennes designsalong på New Yorks Carlyle Salon Hotel. Hun har designet brudekjoler for ulike kjendiser som Kim Kardashian, Alicia Keys, Jennifer Garner, Victoria Beckham og Kate Hudson. Hennes brudekjoler har også vært omtalt i ulike Hollywoodfilmer og TV-serier.

Vera Wang er også populær for hennes sminke, sko og dufter. Hennes første parfyme for kvinner ble utgitt i 2002 og dens mannlige følgesvenn ble lansert to år senere. Vera Wangs bestselger er "Princess" som ble utgitt i 2006. Den er en søt blomsterduft med en twist av rosa guava frukt. Alle av Vera Wangs dufter har blomster- og fruktnoter, men alle har sin sin egen spesielle vri. I tilfelle av "Glam Princess", er pære og appelsin basen, deretter er den søtet med marshmallow og ambrettefrø. Tilsvarende "Lovestruck Floral Rush" har et hjerte av hvit fresia og rosa passjonsblomst, med kontraster av champagne og rosa pepper.
Vis Mer
Registrer deg for å motta vårt nyhetsbrev
Salgsvarsler
Skjønnhetstips
Rabattkoder
Mengderabatt

Når du handler hos Parfyme Klikk får du 40 kr. rabatt for hvert produkt du legger til bestillingen etter det første.

Du får rabatten selv om du bestiller to forskjellige produkter, og det er ikke noen øvre grense på hvor mye rabatt du kan få. Det betyr at du kan spare mye penger på større bestillinger.

Eksempel: En bestilling på 10 produkter gir deg en rabatt på 360 kr., og denne rabatten kan selvfølgelig bli kombinert med andre tilbud og avslag. Du må bestille produktene samtidig for å få rabatten.