40kr Mengderabatt
Sporet Levering Med Bring
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 14 Dager

Versace Parfyme & Dufter til henne

Gianni Versace grunnla motehuset Versace i 1978 som designer klær for menn og kvinner, samt tilbehør, sminke, hjemmedesign og dufter. Etter hans død i 1997, ble selskapet drevet av hans søster, Donatella Versace, som er både visepresident og sjefsdesigner. Hennes datter, Allegra, arvet 50% av aksjene etter onkelens død.

Versace er kjent for å være representert og båret av kjendiser. Elizabeth Hurleys svarte Versace sikkerhetsnålkjole og Jennifer Lopez sin grønne jungelkjole skapte enorm medieoppmerksomhet for å være sexy og skandaløse.
Versace var også med på å spre fenomenet "supermodell" på 90-tallet ved å ansette kjente modeller for deres 1991/1992 Høst-Vinter-show. Selskapet eier det luksuriøse femstjerners hotellet, Palazzo Versace, i Australia, og de venter for øyeblikket på at et liknede hotell blir bygget i Dubai.

Versace tilbyr et utvalg av dufter. Deres første var "Gianni Versace for Women", utgitt i 1981. En annen parfyme oppkalt etter familien er "Versace Woman", som åpner med en romantisk duft av frangipani, villrose og bergamott og avslutter med en base av musk og rav. "Yellow Diamond" er en søt og syrlig duft for kvinner, der notene er av sitron- og pæresorbet forent med appelsinblomst og delikat vannlilje. For casual wear, lanserte Versace "Red Jeans" i 1994. Denne duften er en intens blomsterduft, søtet med et snev av vanilje. Gianni Versace muse har alltid vært hans søster Donatella og han lanserte en parfyme som heter "Blond", dedikert til henne. Hun ga senere ut sin egen duft, Versus, som nå er en bestselger. Det er en blomsterduft blandet med delikate noter av rav og musk.
Vis Mer
Registrer deg for å motta vårt nyhetsbrev
Salgsvarsler
Skjønnhetstips
Rabattkoder
Mengderabatt

Når du handler hos Parfyme Klikk får du 40 kr. rabatt for hvert produkt du legger til bestillingen etter det første.

Du får rabatten selv om du bestiller to forskjellige produkter, og det er ikke noen øvre grense på hvor mye rabatt du kan få. Det betyr at du kan spare mye penger på større bestillinger.

Eksempel: En bestilling på 10 produkter gir deg en rabatt på 360 kr., og denne rabatten kan selvfølgelig bli kombinert med andre tilbud og avslag. Du må bestille produktene samtidig for å få rabatten.