Sporet Levering Med Bring
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 30 Dager

Vespa Parfyme & Dufter til henne

Etter andre verdenskrig så flyprodusenten Enrico Piaggio en mulighet til å markedsføre en rimeligere transportmåte. Han utviklet derfor et design for små motorsykler. Formen på kjøretøyet minner Piaggio om en veps, som på italiensk heter vespa. Han sikret seg patent for oppfinnelsen i 1946 og presenterte sykkelen for media under et golfarrangement i Roma der de gjorde stor suksess.

I 1950 hadde selskapet en enorm økning i salget etter at Hollywood oppdaget denne elegante scooteren og viste den frem i William Wylers mesterverk Roman Holiday (1953), der Gregory Peck gir en ung Audrey Hepburn er tur på vespaen sin. Andre Hollywoodstjerner som Marlon Brando, Dean Martin og Charlton Heston brukte også den italienske mopeden for å kjøre rundt på filmsettet gjennom 50-tallet som gjorde Vespa svært populære.

En rekke Vespaklubber ble etablert over hele verden i løpet av denne tiden, og Piaggio solgte en million Vespaer i 1956. Selv om det største markedet for scooteren forblir i Italia, overtok Storbritannia denne posisjonen for en kort periode i 60-årene, hvor fremveksten av den såkalte Mod-kulturen som fikk salget til å eksplodere. Mens salget gikk ned på 80-tallet og 90-tallet, har selskapet klart å dekke alle tap etter den nylige interessen for denne klassiske scooteren.

Vespa var mest populær blant den yngre generasjonen for sin stil og enkle sertifikatkrav. Blant deres mest kjente modeller finner vi Vespa 125 Primavera, Vespa Rally 180 som ble produsert mellom 68 og 73 og Vespa 50 som var populære på 60-tallet. Du kan få kjøpt de fleste av de ikoniske modellene, enten fra selskapet til Piaggio eller fra de mange scooter entusiastene rundt om i verden!

Selskapet lanserte en Vespa duftkolleksjon i 2014 som bestod av Vespa Aftershave og Eau de Toilette. Vespa for Her (2014) er en sommerduft som er inspirert av den italienske livsstilen. Den inneholder noter av sitron sorbet, bergamott, ingefær, appelsinblomst, eple, sedertre, vanilje og musk. Året etter lanserte merket Vespa Sensazione for Her som ble laget av Juliette Karagueuzoglou som også laget signaturduften for menn fra merket.
Vis Mer