Sporet Levering
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 30 Dager

Victoria's Secret Parfyme & Dufter til henne

Victoria's Secret ble etablert i 1977 av Roy Raymond med støtte fra hans kone Gaye.
Raymond ønsket å åpne denne butikken siden han alltid følte seg flau når han var ute å kjøpte undertøy for hans kone. Victoria's Secret vokste og i 1980 ble det kjent som en nisjebutikk for undertøy som ble beskrevet å være «mer butlesk enn main street» Hans første butikk åpnet i et kjøpesenter og hans plan var at butikken skulle være koselig og innbydene.

Victoria's Secret har et bredt produktutvalg, inkludert undertøy, pysjamaser, badetøy, sportsklær og skjønnhetsprodukter som body lotion, body mists, dufter og cleansers. Og mens vi snakker om dufter, VS har over 200 dufter for kvinner som strekker seg fra lyse og friske til mørke og forførende. Deres første duft ble lansert i 1992 og de har ingen hensikt å slutte med disse med det første. En stor hit for selskapet har vært deres store utvalg av Body Mists med forskjellige noter, men de har også parfymer som Bombshell (2010) og fruktig blomsterduft og Sexy Little Thing Noir (2008) en annen leken blomsterduft.

Den årlige begivenheten Victoria's Secret Fashion Show har blitt arrangert siden 1995 og i 2014 samlet showet inn 2.5 millioner dollar til flere veldedighetsorganisasjoner. De mest kjente modellene som har båret de berømte vingene for VS er Adriana Lima, Candice Swanepoel, Lily Aldridge, Martha Hunt, Miranda Kerr, Rachel Hilburt, Heidi Klum, Naomi Campbell og Tyra Banks
Vis Mer