Sporet Levering
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 30 Dager

Viktor & Rolf Parfyme & Dufter til henne

Viktor & Rolf er et nederlandsk motehus basert i Amsterdam, startet opp av grunnleggerene Viktor Horsting og Rolf Snoeren, begge født i 1969. De begynte å designe mote sammen, etter at de ble kjent mens de begge studerte på den annerkjente Arnhem Academy of Art & Design. De fant raskt ut at de utgjorde et radarpar og etter å ha vunnet en designerpris i 1993 for deres felles kreasjoner bestemte de seg for å flytte til Paris for å satse på kunst og mote. I begynnelsen skapte de couture for kvinner, men mange av deres prosjekter ble mer om å vise frem klær som kunst, for det var ikke noe kvinner kunne faktisk bruke. Ta for eksempel deres duft Le Parfum fra 1996, som faktisk ikke var en parfyme, men en parfymeformet flaske, fylt med vann som var umulig å åpne.

Rundt år 2000 bestemte Viktor & Rolf at det var på tide å lansere deres merkevare på en større skala, og droppet couturedesign til fordel for å fokusere på ready-to-wear kolleksjoner for kvinner, med klær for menn bare noen få år senere. I 2004 kom deres uten tvil mest suksessfulle parfyme Flowerbomb (2004). Flasken er formet som en håndgranat og er virkelig en eksplosjon av blomster med friske og søte noter av jasmin, rose, fresia, orkidé, bergamott, frisk te og patchouli. Duften er veldig søt, varm og feminin. Viktor & Rolf har lansert flere versjoner av denne bestselgeren som Flowerbomb Extreme (2007), Flowebomb Fairy Tale (2013) og Flowerbomb Fireworks (2015).

Det var ikke før 2014 at de lanserte en helt ny duft; Bonbon. Denne søte duften kommer i en søt flaske formet som et stykke godteri og fokuserer på noter av sukker, karamell, mandarin, appelsin og fersken på en base av tre.
Vis Mer