40kr Mengderabatt
Sporet Levering Med Bring
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 14 Dager

Vivienne Westwood Parfyme & Dufter til henne

Dame Vivienne Westwood er en engelsk motedesigner kjent for å bruke elementer av punk og new wave i hennes kolleksjoner. Hun ble tildelt en OBE i 1992 fra Queen Elizabeth II og deretter en DBE i 2006 for "services to fashion". Hun vant også den britiske Designer of the Year to ganger. Hun giftet seg med Malcolm McLaren fra Sex Pistols og sammen åpnet de en butikk på 70-tallet. Der solgte Westwood uvanlige klær av gummi og skinn som representerte "punk og rock"-generasjonen fra den tiden.

På 80-tallet utviklet hennes stil seg til en moderne "gjenoppfinnelse" av gammel mote. En av hennes mest kjente verker var 1997/1998-kolleksjon inspirert av Tudor mote. Westwood fokuserer nå mer på studiet av stoffene og deres bevegelse og tilpasning av kroppens former. Hun bruker spesielle teknikker for å kutte og skreddersy form og design til hennes kreasjoner. Hennes studier og designeksperimenter er hovedsakelig drevet av en lidenskap for kunst som hun også studert ved University of Westminster.

Vivienne Westwood kjoler har blitt brukt av ulike kjendiser på den røde løperen. Hennes elegante og subtile opprørske design har forhekset stjerner som Marion Cotillard, Meryl Streep, Diane Kruger, Anne Hathaway, Jennifer Aniston, Claire Danes og Helena Bonham Carter.

Westwood selger kun dufter for kvinner og alle hennes dufter representerer hennes personlige stil. Hennes første duft var "Boudoir", opprettet i 1998, er en blomsterduft med noter av hyasint, appelsinblomst, narcissus, rose, kardemomme og koriander. Alice-kolleksjonene hennes er hennes siste, og "Naughty Alice" omfavner perfekt Westwoods romantiske og punk personlighet slik den forener viola og ylang ylang med sterk svarte rose. "Cheeky Alice" er en sterk blomsterduft komponert av noter av peon og rose. "Flirty Alice" er en beroligende duft som blander sitrus- og bergamottnoter med grønn te og rose. Vivienne Westwood "Let It Rock" er en duft oppkalt etter boutiquen hun åpnet med Malcolm McLaren. Det er en treaktig duft med et hjerte av mandarin og fresia.
Vis Mer
Registrer deg for å motta vårt nyhetsbrev
Salgsvarsler
Skjønnhetstips
Rabattkoder
Mengderabatt

Når du handler hos Parfyme Klikk får du 40 kr. rabatt for hvert produkt du legger til bestillingen etter det første.

Du får rabatten selv om du bestiller to forskjellige produkter, og det er ikke noen øvre grense på hvor mye rabatt du kan få. Det betyr at du kan spare mye penger på større bestillinger.

Eksempel: En bestilling på 10 produkter gir deg en rabatt på 360 kr., og denne rabatten kan selvfølgelig bli kombinert med andre tilbud og avslag. Du må bestille produktene samtidig for å få rabatten.