Sporet Levering
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 30 Dager

Yardley Parfyme & Dufter til henne

Yardley of London har over 220 års erfaring innen parfymer, badeprodukter og kosmetikk.
Navnet stammer fra William Yardley som kjøpte selskapet fra sønnene til grunnleggeren, Samuel Cleaver, da de gikk konkurs. Ved midten av det 19. århundre solgte selskapet en rekke produkter, blant annet parfyme, toalettartikler, hårgelé og såper. En av deres første såper, Old Brown Windsor, ble utstilt på The Great Exhibition i 1851 i Crystal Palace. Virksomhetens suksess var så stor at de åpnet en high-street butikk på Bond Street i London i 1910.

Etter flere endringer på deres merkevares image og logo, ble Yardley en allment populær merkevare som formidlet pålitelighet og kompetanse. I 1967 valgte Yardley den britiske modellen Twiggy til å markedsføre deres produkter. Deres suksess var utrolig, og de ble raskt et symbol for britiske ungdommers stil og kultur på 60 tallet.

Yardley mest populære duft er Lavender, som er dyrket spesielt for dem i Sør-England. De fleste av deres dufter har en lavendelbase, men de bruker også andre blomster som Peon og lilje. Yardley Lavendel ble introdusert i England i 1873 og nådde Amerika syv år senere.

I dag inkluderer Yardleys utvalg av dufter for kvinner både deres signaturdufter som Polaire, Daisy, Jade og Diamond og klassiske dufter som Lavender, English Rose, Lily of the Valley og April Violets. English Lavender har blitt en tidløs klassiker med sin unike duft av bergamott og sandeltre blandet med den søte og avslappende noten av lavendel. Diamond inneholder blomsternoter av liljekonvall og rose, søtet med noter av pære og honning.
Vis Mer