Sporet Levering
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 30 Dager

Young & Gifted Parfyme & Dufter til henne

Det engelske merket Young & Gifted slo seg nylig sammen med danser, blogger og skjønnhetsguru Danielle Peazer og resultatet av samarbeidet er en sminke- og parfymekolleksjon som er sentrert rundt temaene kjærlighet, fred og lykke.

Peazers lanserte tre forskjellige parfymer under hennes samarbeid med Young & Gifted. Hun ønsket å lage gode dufter med et felles tema, inspirert av tattoveringen hun har på håndledded. Resultatet ble Love, Peace og Happiness.

Love (2016) er en sikker vinner som kombinerer forførende noter av sitrusfrukter med et blomsterhjerte, på en base av varm vanilje, sedertre, patchouli og rav. Happiness (2016) åpner også med sitrus, men hjertenotene består av fersken og aprikos, peony, jasmin, freesia og magnolia. Peace (2016) er en treaktig blomsterduft med noter av roser, liljekonvall, rosa pepper, ingefær, musk, rav, sadel- og sedertre. Peace er perfekt for bruk om dagen, for den travle og moderne kvinnen.

Alle duftene fra Danielle Peazer er tilgjengelig separat og som sett av tre. Brukere oppfordres til også prøve de tre duftene sammen, siden de komplementerer hverandre og skaper sin egen unike duft. Denne teknikken er kjent som «fragrance fuse»
Vis Mer