40 kr. Mengderabatt
Sporet Levering Med Bring
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 14 Dager

Young & Gifted Parfyme & Dufter til henne

Det engelske merket Young & Gifted slo seg nylig sammen med danser, blogger og skjønnhetsguru Danielle Peazer og resultatet av samarbeidet er en sminke- og parfymekolleksjon som er sentrert rundt temaene kjærlighet, fred og lykke.

Peazers lanserte tre forskjellige parfymer under hennes samarbeid med Young & Gifted. Hun ønsket å lage gode dufter med et felles tema, inspirert av tattoveringen hun har på håndledded. Resultatet ble Love, Peace og Happiness.

Love (2016) er en sikker vinner som kombinerer forførende noter av sitrusfrukter med et blomsterhjerte, på en base av varm vanilje, sedertre, patchouli og rav. Happiness (2016) åpner også med sitrus, men hjertenotene består av fersken og aprikos, peony, jasmin, freesia og magnolia. Peace (2016) er en treaktig blomsterduft med noter av roser, liljekonvall, rosa pepper, ingefær, musk, rav, sadel- og sedertre. Peace er perfekt for bruk om dagen, for den travle og moderne kvinnen.

Alle duftene fra Danielle Peazer er tilgjengelig separat og som sett av tre. Brukere oppfordres til også prøve de tre duftene sammen, siden de komplementerer hverandre og skaper sin egen unike duft. Denne teknikken er kjent som «fragrance fuse»
Vis Mer
Registrer deg for å motta vårt nyhetsbrev
Salgsvarsler
Skjønnhetstips
Rabattkoder
Mengderabatt

Når du handler hos Parfyme Klikk får du 40 kr. rabatt for hvert produkt du legger til bestillingen etter det første.

Du får rabatten selv om du bestiller to forskjellige produkter, og det er ikke noen øvre grense på hvor mye rabatt du kan få. Det betyr at du kan spare mye penger på større bestillinger.

Eksempel: En bestilling på 10 produkter gir deg en rabatt på 360 kr., og denne rabatten kan selvfølgelig bli kombinert med andre tilbud og avslag. Du må bestille produktene samtidig for å få rabatten.