Sporet Levering
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 30 Dager

Yves Saint Laurent Parfyme & Dufter til henne

En av de mest ikoniske og innflytelsesrike motedesignere, av kvinneklær, til å noensinne pryde catwalken, Yves Saint Laurent. Født Yves Henri Donat Mathieu-Saint-Laurent i 1936 i Algerie og flyttet til Paris i en alder av 17 for å følge følge drømmen og fikk senere en av de mest vellykkede karrierene innen mote og duft noensinne. Etter en kort sesong i millitæret startet Laurent sitt eget moteselskap i i 1960, og i dag har merket 70 butikker i hele verden på tvers av 27 land - Mest fremtredende i Europa med butikker i over 17 forskjellige land.

Det var under en radikal og revolusjonerende periode i kvinners mote, at Yves Saint Laurent strakk seg enda lengre enn andre designere med sine modige konsepter. Han innførste for eksempel unisexelementer som bukser, suits, safarijakker og smoking for damer. Det mest ikoniske plagget fra hans merke er "Le Smoking"-jakken som han fortsatt blir kreditert for den dag i dag.

Yves Saint Laurent første duft for kvinner het "Y" og ble lansert i 1964 og er fremdeles en av de mest solgte parfymene fra dette merket til dags dato. Andre populære dufter inkluderer Rive Gauche (1970), Opium (1977) og Paris (1983), som fortsatt er moderne klassiske dufter, som er nyere parfymer som Baby Doll (2000), Elle (2007) og La Nuit de l'Homme (2009), som ble lansert for å tiltrekke et yngre og mer moderne publikum og samtidig fortsette å sikre suksessen for dette merket.

Deres kjente YSL-logo ble designet i 1963 og er ofte sett på klærne til kjente kvinner som for eksempel Bridget Jones-stjernen Renee Zellweger og American Psycho-skuespilleren Chloe Sevigny. I tillegg til deres motekolleksjoner og dufter for kvinner tilbyr også YSL flere tilbehørslinjer inkludert vesker, skjerf, sko, belter, smykker og skinnvarer, enten fra deres store utvalg av butikker, på nettet eller i eksklusive kjøpesentre og butikker.
Vis Mer