40kr Mengderabatt
Sporet Levering Med Bring
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 14 Dager

Rive Gauche av Yves Saint Laurent

Per Side
Sorter
Rive Gauche av Yves Saint Laurent er en treaktig blomsterduft for kvinner.

Denne tidløse og lett gjenkjennelige duften er en av de mest ikoniske parfymene laget av YSL. Åpningen er preget av fremhevede blomsteraldehyder kombinert med bergamott og grønne akkorder; hjertet er uventet, en vakker magnolia- og jasminbukett beriket med aromatisk rose. En behagelig blanding av tahitisk vetiver, musk og eikemose foredler aromaen og mykner opp metallnotene.

Denne sexy og unike parfymen er oppkalt etter den bohemske siden av Paris, "Rive Gauche" av elven Seine hvor YSL-butikken ligger.

Rive Gauche er moderne og revolusjonerende, inspirert av den franske avantgarden og er et flott tilskudd til enhver parfymeelskers samling på grunn av sin klassiske, men allsidige duft som fortsetter å fortrylle tusenvis av kvinner.

Den kommer i den særegne blå, svart og sølv stripete flasken. Dens popularitet ga liv til en versjon for menn, så vel som Intense and Lights-kolleksjonene for ham og henne.

Rive Gauche av Yves Saint Laurent ble lansert i 1971 og omformulert i 2005.
Vis Mer
Registrer deg for å motta vårt nyhetsbrev
Salgsvarsler
Skjønnhetstips
Rabattkoder
Mengderabatt

Når du handler hos Parfyme Klikk får du 40 kr. rabatt for hvert produkt du legger til bestillingen etter det første.

Du får rabatten selv om du bestiller to forskjellige produkter, og det er ikke noen øvre grense på hvor mye rabatt du kan få. Det betyr at du kan spare mye penger på større bestillinger.

Eksempel: En bestilling på 10 produkter gir deg en rabatt på 360 kr., og denne rabatten kan selvfølgelig bli kombinert med andre tilbud og avslag. Du må bestille produktene samtidig for å få rabatten.