Få 5% Avslag På Alle Bestillinger | Bruk Kode HELG5 | Ender Mandag

Personvernerklæring

Vi er forpliktet på å sikre personvernet til våre besøkende, og denne erklæringen beskriver hvordan vi behandler din personlige informasjon.

(1) Hvilke opplysninger innhenter vi?

Vi kan hente inn, lagre og bruke følgende typer personlige data:

(a) Informasjon om dine besøk på og din bruk av Parfyme-Klikk.no;

(b) Informasjon om eventuelle transaksjoner utført mellom deg og oss på eller i tilknytning til Parfyme-Klikk.no, inkludert informasjon om alle kjøp du gjør av våre varer eller tjenester;

(c) Opplysninger som du gir oss med det formål å registrere deg hos oss og/eller abonnere på e-postmeldinger fra Parfyme-Klikk.no.

(2) Informasjon om besøk på Parfyme-Klikk.no

Vi kan samle inn informasjon om datamaskinen din og besøk på denne nettsiden, for eksempel IP-adresse, geografisk beliggenhet, type nettleser, henvisningskilde, lengde på besøk og antall sidevisninger. Vi kan bruke denne informasjonen i administreringen av dette nettstedet, for å forbedre nettstedets brukervennlighet og i markedsføringsøyemed.

Vi bruker informasjonskapsler på nettstedet. En informasjonskapsel er en tekstfil som sendes av en webserver til en nettleser og som lagres av nettleseren. Tekstfilen blir så sendt tilbake til serveren hver gang nettleseren ber om en side fra serveren. Dette gjør at webserveren kan identifisere og spore nettleseren.

Vi kan sende en informasjonskapsel som kan lagres av nettleseren din på datamaskinens harddisk. Vi kan bruke informasjonen fra informasjonskapselen i administreringen av dette nettstedet, for å forbedre nettstedets brukervennlighet og i markedsføringsøyemed. Vi kan også bruke denne informasjonen til å gjenkjenne datamaskinen din når du besøker nettstedet vårt, og for å tilpasse nettsidene til behovene dine.

De fleste nettlesere lar deg nekte å akseptere informasjonskapsler. (I for eksempel Internet Explorer kan du avvise alle informasjonskapsler ved å klikke på "Verktøy", "Alternativer for Internett", "Personvern" og velge "Blokker alle informasjonskapsler" ved hjelp av skyvevelgeren.) Dette vil imidlertid i mange tilfeller ha en negativ innvirkning på hvordan et nettsted kan brukes.

(3) Bruk av dine personlige data

Personlige data som sendes på Parfyme-Klikk.no vil bli brukt til de formål som er angitt i denne personvernerklæringen eller i relevante deler av nettstedet.

I tillegg til bruksområdene som er identifisert andre steder i denne personvernerklæringen, kan vi bruke din personlige informasjon til:

(a) å forbedre brukeropplevelsen ved å tilpasse nettsiden til deg;

(b) sende informasjon (annet enn markedsføringskommunikasjon) til deg som vi tror kan være av interesse for deg per post eller e-post eller lignende teknologi;

(c) sende deg markedsføringskommunikasjon som har med virksomheten vår å gjøre eller fra nøye utvalgte tredjeparter som vi tror kan være av interesse for deg via post eller, der du har samtykket i dette, via e-post eller lignende teknologi. Hvis du ikke lenger ønsker å motta slik post, kan du kontakte oss for å melde deg av.

(d) gi andre selskaper statistisk informasjon om våre brukere - men denne informasjonen vil ikke bli brukt til å identifisere én enkelt bruker;

Vi vil ikke uten ditt uttrykkelige samtykke oppgi personlig informasjon til noen tredjepart i den hensikt å drive direkte markedsføring.

Vi kan kontakte deg via vår vurderingspartner TradeDoubler etter at du har fullført et kjøp på nettsiden vår for å få tilbakemelding fra deg.

(4) andre måter å dele opplysninger på

I tillegg til opplysningene som er nødvendige for formålene identifisert andre steder i denne personvernerklæringen, kan vi avsløre informasjon om deg:

(a) i den grad vi er pålagt å gjøre det etter loven;

(b) i forbindelse med en rettssak eller potensielle rettssaker;

(c) for å etablere, utøve eller forsvare våre rettigheter (herunder gi informasjon til andre i forbindelse med svindelforebygging og reduksjon av kredittrisiko);

(d) til kjøperen eller selgeren (eller en potensiell kjøper eller selger) av enhver tjeneste eller eiendel der vi er (eller vurderer å være) selger eller kjøper.

Bortsett fra det som er bestemt i denne personvernerklæringen, vil vi ikke oppgi informasjon til tredjeparter.

(5) Sikring av personlige data

Vi vil ta rimelige forholdsregler for å forhindre tap, misbruk eller endring av personlig informasjon. Selvfølgelig er dataoverføring over Internett i seg selv usikker, og vi kan ikke garantere for sikkerheten til data som sendes over Internett.

Alle elektroniske kredittkort- eller debetkorttransaksjoner utføres ved hjelp av svært sikre Braintree.

(6) Endringer i erklæringen

Vi kan oppdatere denne personvernerklæringen fra tid til annen ved å legge ut en ny versjon på nettsidene våre. Du bør sjekke denne siden innimellom for å forsikre deg om at du samtykker i eventuelle endringer.

Vi kan også varsle deg om endringer i personvernerklæringen på e-post.

(7) Kontakt

Hvis du har spørsmål om denne personvernerklæringen eller hvordan vi behandler personlige opplysninger, kan du skrive til oss via e-post til info@Parfyme-Klikk.no eller per post til Parfyme Klikk, Unit 22, Guinness Road Trading Estate, Guinness Road, Manchester, M17 1SB, Storbritannia.