40 kr. Mengderabatt
Sporet Levering Med Bring
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 14 Dager
Philip Kingsley Moisture Extreme Conditioner 75ml

Philip Kingsley Moisture Extreme Conditioner 75ml

Philip Kingsley hårpleieprodukter er formulert av verdens ledende trichologer, dedikert til å skape produkter som gjør håret ditt vakkert og sunt, og bruker bare de fineste og mest effektive ingrediensene.

Varemerket har raskt blitt en favoritt blant fagfolk, modeller og kjendiser. De er ansett som en av verdens ledende eksperter og mest teknologisk avanserte i hår- og hodebunnspleie.

Kingsley var også det første merket som fokuserte på ideen om "hårtekstur" og utviklet verdens første "før-shampoo-balsam".

Med imponerende følgere, blant annet Cate Blanchett, Victoria Beckham og Sienna Miller, har det prisbelønte merket også fått CoolBrands-prisen.

Hårtype: Alle Hårtyper
Kjønn: Unisex
Kolleksjon: Philip Kingsley
Merke: Philip Kingsley
Produkttype: Balsam
Gratis pakkesporing er inkludert i alle leveringsalternativer. Den estimerte leveringsdatoen for bestillingen din vises i handlekurven og på din ordrebekreftelse.
Land
Levering kr 95
Norge Bestillinger over kr 2.500 : GRATIS
Levert innen 10 virkedager
Philip Kingsley
Philip Kingsley Moisture Extreme Conditioner 75ml
Vår Pris :
kr 141

Du liker kanskje også

Registrer deg for å motta vårt nyhetsbrev
Salgsvarsler
Skjønnhetstips
Rabattkoder
Mengderabatt

Når du handler hos Parfyme Klikk får du 40 kr. rabatt for hvert produkt du legger til bestillingen etter det første.

Du får rabatten selv om du bestiller to forskjellige produkter, og det er ikke noen øvre grense på hvor mye rabatt du kan få. Det betyr at du kan spare mye penger på større bestillinger.

Eksempel: En bestilling på 10 produkter gir deg en rabatt på 360 kr., og denne rabatten kan selvfølgelig bli kombinert med andre tilbud og avslag. Du må bestille produktene samtidig for å få rabatten.