40 kr. Mengderabatt
Sporet Levering Med Bring
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 14 Dager

Rouge

Per Side
Sorter
Enten det er bryllupsdagen eller en regnfull ettermiddag på kontoret ønsker man en hud som ser sunn ut! Med den rette blusheren er det også en av de enkleste lookene å oppnå.

Blusher tilfører litt farge til anskiktet ditt, og den får deg umiddelbart til å se mer sunn og våken ut. Med et stort utvalg av forskjellige farger er det ikke alltid lett å vite hvilken blusher som passer din hudtone. Ferskentoner og lyse rosa farger er generelt det mest naturlige valget for blek hud, mens mørkere hudfarger passer bedre med sterkere farger som orange eller bærnyanser. Sistnevnte er også flott for de med olivenhud! Et fint kompromiss mellom en blusher og en bronzer er en dyp aprikos som passer til alle med lysere hudtoner.

Når du har funnet den mest smigrende fargen for din hudfarge, må du bestemme riktig tekstur. Blushere kommer i mange varianter og finisher som pulver, kremer, perler, gele og mange flere. Hvis huden din har en tendens til å være fet, bruk en pulverblush for en matt finish. En gele eller kremblush er det beste valget for tørr hud. Hvis du har mer moden hud anbefaler sminkører å bruke en krem istedenfor et pulver for å hindre at produktet legger seg i, og fremhever, fine linjer og rynker.

Benefit, Bobbi Brown og Nars er noen av de mest kjente blush-merkene. Hvis du er på et budsjett kan en blusher-palett være flott for å dekke dine hudpleiebehov i alle sesonger til en relativt lav pris. Sjekk ut utvalget av nedsatt sminke og billige blushers hos Parfyme Klikk!

Hvordan bruke blusher?
Påfør et tynt lag av produktet på kinnene dine eller langs kinnbena med en ren blusher børste. For å unngå den fryktede klovnelooken bruk blusheren forsiktig og bygg opp fargen sakte, og hold deg vekk fra sterke rosatoner og rødt!
Vis Mer
Registrer deg for å motta vårt nyhetsbrev
Salgsvarsler
Skjønnhetstips
Rabattkoder
Mengderabatt

Når du handler hos Parfyme Klikk får du 40 kr. rabatt for hvert produkt du legger til bestillingen etter det første.

Du får rabatten selv om du bestiller to forskjellige produkter, og det er ikke noen øvre grense på hvor mye rabatt du kan få. Det betyr at du kan spare mye penger på større bestillinger.

Eksempel: En bestilling på 10 produkter gir deg en rabatt på 360 kr., og denne rabatten kan selvfølgelig bli kombinert med andre tilbud og avslag. Du må bestille produktene samtidig for å få rabatten.