40kr Mengderabatt
Sporet Levering Med Bring
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 14 Dager

Shiseido

Per Side
Sorter
Det revolusjonerende hudpleiemerket Shiseido kan spores tilbake til 1872. Selskapet ble opprinnelig grunnlagt som et apotek av Arinobu Fukuhara. Arinobu var apotekaren til den japanske marinen. Da han jobbet i selskapet lagde de den første tannkremen Fukuhara Sanitære Tannkrem, og den ble allment tilgjengelig i Japan i 1888. Hans nytenkning resulterte i et stort klientell, hovedsakelig bestående av kongelige og folk blant høyere sirkler. Senere på reisen forvandlet Arinobus sønn Yushin apoteket til det kosmetiske imperiumet det er i dag. Hans idé å fokusere på å skape hudpleie og kosmetiske produkter stammet fra de omfattende reisene og opplevelsene han hadde hatt mens han studerte i utlandet i Frankrike. En stift fra denne overgangen er Eudermine hudkrem som fortsatt er tilgjengelig i dag som Shiseido Eudermine Revitalizing Essence. Shiseido åpnet sin første ikke-apotek butikk i 1916 og de ga ut sine revolusjonerende ansiktspudder bare et år senere.

For å reklamere og utvikle merkekjennskap ble Shiseido galleriet åpnet i 1919, og det er det eldste galleriet åpent for publikum i Japan. Shiseido startet å forgrene seg til andre land og de startet opp Shiseido på Hawaii i 1962. Bare et år senere begynte de med sin første eksport til Europa, destinasjon: Italia. Shiseido forbedrer ikke bare sin egen virksomhet, de tar stolthet i å gjøre flere jobber tilgjengelig og i å påvirker samfunnet på en positiv måte. Dette er bekreftet av deres samarbeid med Harvard University for å åpne verdens første dermatologisk forskningssentrum i 1989, ved å åpne Shiseido Corporate Museum and the Ecole Shiseido universitetet, sin deltakelse i FNs Global Compact og lanseringen av deres treplantingsprogram i Kina.
Konsernet eier i dag over førti selskaper inkludert Laura Mercier, Nars, Bareminerals og parfymeavdelingen til Elie Saab og Narciso Rodriguez.
Vis Mer
Registrer deg for å motta vårt nyhetsbrev
Salgsvarsler
Skjønnhetstips
Rabattkoder
Mengderabatt

Når du handler hos Parfyme Klikk får du 40 kr. rabatt for hvert produkt du legger til bestillingen etter det første.

Du får rabatten selv om du bestiller to forskjellige produkter, og det er ikke noen øvre grense på hvor mye rabatt du kan få. Det betyr at du kan spare mye penger på større bestillinger.

Eksempel: En bestilling på 10 produkter gir deg en rabatt på 360 kr., og denne rabatten kan selvfølgelig bli kombinert med andre tilbud og avslag. Du må bestille produktene samtidig for å få rabatten.