40kr Mengderabatt
Sporet Levering Med Bring
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 14 Dager

Sjampo

Per Side
Sorter
En sjampo er et rengjøringsmiddel som vasker håret og hodet, samtidig som det bidrar til å forhindre vanlige hårproblemer som flass, kløende hodebunn og håravfall. Mens de fleste bruker en sjampo hver dag, kan de ikke være klar over hvordan de egentlig jobber og hvordan de skal få mest mulig ut av dem.

Hva er sjampo laget av? Innholdet i sjampo kan variere fra produkt til produkt, men hovedingrediensene er normalt vann, rensende stoffer fra naturlige fettsyrer og mykgjørende ingredienser som beroliger huden, vanligvis naturlige oljer eller kjemikalier. Noen sjampoer inneholder parfymeekstrakter og har en spesiell duft, som appelsinblomst eller eukalyptus.

Hvilken sjampo er best for meg? Det er en sjampo for alle hårtyper, farger og styling effekter. For fargebehandlet hår anbefales det at du bruker en vitaminrik sjampo. Hvis du har tynt hår er det beste alternativet en sjampo som gir volum, mens tørt hår kan ha nytte av produkter som inneholder naturlige oljer som oliven eller kokosnøttolje. En tea tree sjampo er ofte det beste alternativet for fett hår.

Slik sjamponerer du håret ditt:
- Før du tar i sjampoen fukt håret og skyll det i et minutt.
- Fyll en fjerdedel av hånden med sjampo og fordel det i håret.
- Masser forsiktig hodebunnen med fingertuppene.
- Skyll i kaldt vann og bruk balsam.

Parfyme Klikk har et fantastisk utvalg av nedsatte kvalitetssjampoer fra de beste hårpleiemerkene! Finn din favoritt blant våre fantastiske og billige sjampoer, inkludert styrkende og næringsgivende produkter, samt produkter mot fett hår eller tørr hodebunn.
Vis Mer
Registrer deg for å motta vårt nyhetsbrev
Salgsvarsler
Skjønnhetstips
Rabattkoder
Mengderabatt

Når du handler hos Parfyme Klikk får du 40 kr. rabatt for hvert produkt du legger til bestillingen etter det første.

Du får rabatten selv om du bestiller to forskjellige produkter, og det er ikke noen øvre grense på hvor mye rabatt du kan få. Det betyr at du kan spare mye penger på større bestillinger.

Eksempel: En bestilling på 10 produkter gir deg en rabatt på 360 kr., og denne rabatten kan selvfølgelig bli kombinert med andre tilbud og avslag. Du må bestille produktene samtidig for å få rabatten.