40kr Mengderabatt
Sporet Levering Med Bring
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 14 Dager

Anticellulitt-lotion

Per Side
Sorter
Anti-cellulitt lotioner og kremer fungerer ved å utjevne cellulitten din og dermed redusere utseendet på huden din. De fleste anti-cellulitt kremer inneholder koffein. Dette skyldes at koffein vil spike sirkulasjonen på det brukte området og midlertidig krympe fettcellene, noe som igjen gir vevet et jevnere utseende. Retinol er en annen godt brukt dokumentert ingrediens i anti-cellulite lotioner. Retinol øker kroppens naturlige tilførsel av kollagen og reparerer cellekonstruksjon, noe som i utgangspunktet betyr at huden din blir tykkere og dette igjen gjemmer cellulitten. Du kan tenke på denne typen anti-cellulittbehandling som et deksel over huden.

Parfyme-Klikk aksjer mange anti-cellulite lotions til billige priser. Kjente merkevarer som Clarins og Collistar gjør begge fantastiske anti-cellulittprodukter til rimelige priser. Kombiner disse behandlingene med et sunt kosthold, trening og dine perfekte strandklare lår vil være klare for noen seriøse utvisninger!
Vis Mer
Registrer deg for å motta vårt nyhetsbrev
Salgsvarsler
Skjønnhetstips
Rabattkoder
Mengderabatt

Når du handler hos Parfyme Klikk får du 40 kr. rabatt for hvert produkt du legger til bestillingen etter det første.

Du får rabatten selv om du bestiller to forskjellige produkter, og det er ikke noen øvre grense på hvor mye rabatt du kan få. Det betyr at du kan spare mye penger på større bestillinger.

Eksempel: En bestilling på 10 produkter gir deg en rabatt på 360 kr., og denne rabatten kan selvfølgelig bli kombinert med andre tilbud og avslag. Du må bestille produktene samtidig for å få rabatten.