Sporet Levering
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 30 Dager

Øyenbrynssminke

Per Side
Sorter
Øyenbryn har vært svært viktige i kosmetikkindustrien, helt siden tidlig på 1900-tallet da sminke begynte å bli mer og mer tilgjengelig for alle.

Filindustrien har spilt en stor rolle i populariteten til øyenbrynssminke, da øyenbrynene til de kvinnelige hovedrollene på kinolerretet ofte har satt trendene.

Øyenbrynstrender har utviklet seg gjennom tiårene, fra 1920-tallet da en veldig tynn og løftet form ble foretrukket, til det mer naturlige utseende på 80-tallet, og til 00-tallets mer foretrukne geometriske og definerte øyenbrynsform.

I samsvar med de stadig skiftende trendene kan vi nå finne kosmetikkhyller fulle av øyenbrynssminke, alt fra blyanter og primere til skygger og voks. Alle er utviklet for å forme, tykne, fikse og farge dem etter vår personlige smak eller for å gjenskape tidens skjønnhetstrender.

Mange merker tilbyr øyenbrynssminke i sine kosmetikkserier, den mest profilerte er Anastasia Beverly Hills. Som tilbyr et stort utvalg av produkttyper, nyanser og grusomhetsfrie, veganske formuleringer.
Vis Mer