Sporet Levering
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 30 Dager

Øyepleie

Per Side
Sorter
Huden rundt øynene er tynnere og mer sensitiv enn andre områder i ansiktet, men den er fortsatt utsatt for samme forurensning og UV-eksponering gjennom dagen. Det er derfor behov for ekstra beskyttelse og spesiell pleie.

Ved å ta vare på huden rundt øynene kan du se mer våken og sunnere ut, samtidig som huden vil før en fin glød. Det er et enormt utvalg av nøye balanserte produkter tilgjengelig for skånsom behandling av huden rundt øynene.

Akkurat som med mange andre hudpleieprodukter, fokuserer øyepleieprodukter ofte på ulike hudproblemer. Men der enkelte hudpleieprodukter sier at de ikke skal brukes rundt øyeområdet, er alle øyepleieprodukter skånsomme nok til å unngå irritasjon eller skade på det sensitive øyeområdet samtidig som de gir deg det sluttresultatet du leter etter.

Hvis det er ved å redusere forekomsten av fine linjer, fukte eller lysne huden rundt øynene; Bare å legge til et steg inn i hudpleierutinen din som fokuserer på øynene, kan gi hele ansiktet ditt en ny glød. Finn den perfekte kremen eller gelen for å redusere forekomsten av fine linjer eller lysne opp mørke ringer. Det er løftende og oppstrammende produkter for å løfte huden rundt øyet for et mer våkent og ungdommelig utseende, pluss milde rensemidler som kan hjelpe deg med å fjerne urenheter og forurensninger uten svie eller irritasjon.
Vis Mer